26 / 04 / 2024

bakırköy sümerbank arazisi bizans kalıntıları

bakırköy sümerbank arazisi bizans kalıntıları

Bakırköy'de Eski Sümerbank fabrikasının bulunduğu araziyi 2004 yılında Doğa Madencilik 44 milyon dolara satın almıştı. Doğa Mimarlık şimdi burada 22 katlı 10 adet bloktan oluşan Pruva 34 projesini hayata geçiriyor...

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle!

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Bakırköy'de inşa ediliyor. 

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM ihalesi yine iptal edildi!

Emlak Konut İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi yine iptal edildi. Söz konusu alanda yer alan Şükrü Balcı POMEM arazisi 2017'de de ihaleye çıkmıştı...

Bakırköy City'de 2. etap teslimleri Mayıs'ta!

200 milyon lira yatırım değerine sahip Bakırköy City'de 1. etap daireleri hemen teslim edilirken, 2. etap teslimleri Mayıs'ta başlayacak..

Pruva 34 Bakırköy'de 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Pruva 34 projesinde teslim için geri sayım başladı. Bakırköy Pruva 34 projesinde 60 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. Pruva 34 Bakırköy'de daire fiyatları 1 milyon 292 bin liradan başlıyor.

Bakırköy'de satılık arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Bakırköy Şevketiye Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa satılıyor. İhale, 24 Mayıs'ta yapılacak.

Bakırköy Demirciler Çarşısı'nın esnafı kaçıyor!

Bakırköy Demirciler Çarşısı, 2. derece korunması gereken eser olarak tescil edildi ve bunu üzerinde çarşı harabeye döndü. Çivi bile çakılmayan çarşıdaki esnaflar bir bir kaçıyor.

Bakırköy Narin Sitesi fiyatları!

2 blok şeklinde yükselen Bakırköy Narin Sitesi 2017 yılı Mayıs ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Bakırköy Narin Sitesi fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Konut Bakırköy'deki gayrimenkulün değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Yenimahalle Mahallesi mevkii sınırları içerisinde yer alan parselin 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü açıldı!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açılan Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü ve Bakırköy Diş Hastanesi 40 bin metrekarelik kapalı alan üzerine kurulu.

Sıfır konutta en yüksek fiyat artışı Üsküdar ve Bakırköy'de!

TSKB Gayrimenkul'ün raporuna göre, İstanbul'da son bir yılda markalı sıfır konutlarda en yüksek değer artışı yaklaşık yüzde 33 ile Üsküdar'da görülürken, Bakırköy'de ortalama yüzde 32, Ataşehir ve Zeytinburnu'nda ise yüzde 25 artış yaşandı.

bakırköy sümerbank arazisi bizans kalıntıları Haberi

bakırköy sümerbank arazisi bizans kalıntıları


İstanbul’un siluetini bozduğu için Başbakan Erdoğan’ın "Sahibiyle konuştum. Tıraşlayın dedim. Ama hiçbir şey yapmadılar. O yüzden çok kırıldım, 5 yıldır konuşmuyorum" şeklinde tepkisini çeken ve mahkeme tarafından yıkımına karar verilen 16:9 kulelerinin bulunduğu sahile 67 metre yüksekliğinde (22 kat) 10 adet yüksek bina daha geliyor. Bakırköy’de Veliefendi Hipodromu’nun önünde bulunan eski Sümerbank arazisinde Bizans dönemine ait Adalet Binası ve Sayfiye Sarayı kalıntıları yer alıyor.


'İstanbul’un tarihi silüete giren’ 16:9 kulelerinin yakınında bulunan Bakırköy’deki eski Sümerbank arazisinde 22 katlı 10 adet blokun yapımına başlandı. İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın Veliefendi Hipodromunun bulunduğu alanda yapılacağını açıkladığı Çırpıcı Şehir Parkı’nın yanında yer alacak 62 dönümlük araziye Doğa Mimarlık tarafından Pruva 34 projesi adı altında 7’si rezidans, 3’ü otel olarak kullanılacak 10 blok inşa edilecek....