26 / 04 / 2024

Bakırköy yenileme çalışmaları

Bakırköy yenileme çalışmaları

Bakırköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bakırköy genelinde asfalt, alt yapı, tretuvar yapım bakım ve onarım işini 18 Eylül tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 75 günde tamamlanacak.

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.

Bakırköy - Kirazlı Metro hattı yarın açılıyor! Beklenen gün geldi! İstanbullular yeni metro hattına kavuşuyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul'un ulaşım sorununa çare olacak  Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda çalışmalar sona erdi. Metronun açılış yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Bakırköy'de kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

İstanbul Bakırköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde çalışmalar başladı. Yıkım çalışması sırasında kepçenin devrilmesi sonucu operatör yaralandı.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatı hızlandı!

9 kilometre uzunluğa sahip olacak Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun yapımında çalışmalar hızlandı. 8 istasyondan meydana gelecek proje ile Bakırköy ile Kirazlı arası 13,5 dakikaya düşecek.

Bakırköy Belediyesi bünyesindeki 2 misafirhaneyi sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Bakırköy Belediyesi, koronavirüs önlemleri dahilinde 2 misafirhanesini sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu ne zaman açılacak?

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan hattın 2018'de açılması planlanıyor.

Özaksu Bakırköy daire teslimleri!

Özaksu Bakırköy Evleri projesi için hafriyat çalışmalarının bu yılın Aralık ayında başlaması planlanıyor. Projede 625 bağımsız birime yer veriliyor...

Bakırköy'de kentsel dönüşüm sıkıntısı büyük!

Kentsel dönüşüm çalışmaları İstanbul’da devam ederken, gayrimenkul sektörü oyuncuları da dönüşümle ilgili önerilerini açıklıyor. Bilgin Akaydın, “Bakırköy’deki kat yükseklikleri 10-12 kata çıkmadıkça kentsel dönüşüm çok zor gözüküyor” dedi.

Bakırköy yenileme çalışmaları Haberi

Bakırköy yenileme çalışmaları

Bakırköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bakırköy genelinde asfalt, alt yapı, tretuvar yapım bakım ve onarım işini ihaleye çıkarıyor. İhale 18 Eylül tarihinde saat 11.00'de gerçekleştirilecek. Söz konusu iş 75 günde tamamlanacak. 


İHALE İLANI

2014/102540 İKN. BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 1453


Kalan Süre ilanınızın yayımlanması için kalan süre 8 gündür.


BAKIRKÖY İLÇE DAHİLİNDE ASFALT, ALT YAPİ VE TRETUVARYAPIM, BAKIM VE ONARIM İŞİ


BAKIRKÖY BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ


Bakırköy İlçe Dahilinde Asfalt,Altyapı ve TretuvarYapım, Bakım ve Onarım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/102540


1-İdarenin


a) Adresi : ZUHURATBABA MAHALLESİ ŞÜKRAN ÇİFTLİĞİ SOKAK1 34147 BAKIRKÖY/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası: 2124149640-2124149682


c) Elektronik Posta Adresi: [email protected]


ç) İhale dokümanının...