18 / 04 / 2024

bakü emlak fuarı

bakü emlak fuarı

Tahincioğlu, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesiyle katıldı.

Azerbeycan Emlak ve Gayrimenkul Fuarı 17 Aralık'ta!

Türkiye’deki emlak ve gayrimenkul firmaları ile özel yatırım projeleri Azerbaycan’da Bakü Expo Center’de ilk kez yapılacak dev bir organizasyonda tanıtılacak.Organizasyon 17-19 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

Azerbaycan Emlak Fuarı 17-19 Aralık'ta!

Türkiye’deki emlak ve gayrimenkul firmaları ile özel yatırım projeleri Bakü Expo Center’de ilk kez yapılacak dev organizasyonda tanıtılacak. Elanexpo tarafından 17-19 Aralık 2015 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilecek.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta! 

Türkiye'nin gayrimenkul satış odaklı tek fuarı olan 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 15'inci kez kapılarını açıyor. 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

İzmir'de emlak fuarı düzenlenecek. 27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na 100 bin ziyaretçi bekleniyor.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Almanya İnşaat ve Emlak Fuarı başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi tarafından, Almanya'nın Offenbach kentinde düzenlenen "İnşaat ve Emlak Fuarı" başladı.

MÜSİAD Hessen, Almanya'da İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi, 21-22 Nisan tarihlerinde Almanya'nın Offenbach kentinde İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek...

İzmir Emlak Fuarı 21 Haziran'da!

Ulusal ve uluslararası yatırımcıların bir araya geleceği ve sektöre yönelik paylaşımların yapılacağı İzmir Emlak Fuarı 21 Haziran 2018 tarihinde başlayacak. 

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

bakü emlak fuarı Haberi

bakü emlak fuarı

Gayrimenkul sektörünün başarılı oyuncularından Tahincioğlu, Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı’nda Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği lüks konut projesi Nidapark Kayaşehir'i görücüye çıkardı.


2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın, Türkiye’nin emlak projelerinin yabancı yatırımcılara tanıtımı açısından önemli bir fuar olduğunu söyleyen Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Azerbaycan güçlü ekonomisiyle ve son yıllarda gayrimenkul sektörüne yaptığı yatırımlarla Türkiye için önemli bir coğrafya. Ayrıca ekonomik ve toplumsal dönüşümün de hızlı olduğu ülkeler arasında yer alıyor. Pek çok Azeri kardeşimiz ülkemizi sık sık ziyarete geliyor; bunun en büyük nedeni sosyal ve kültürel olarak yakın coğrafyaların benzer insanları olarak yakın yaşam alışkanlıklarını paylaşıyor olmamız. Aradaki bu bağı her iki ülke için de fırsat olarak görüyoruz.Kardeş ülkeler olarak yapacağımız...