29 / 03 / 2024

balance güneşli evleri sosyal donatı yerleri

balance güneşli evleri sosyal donatı yerleri

Balance Güneşli, 1989 yılında Gaziantep’te kurduğu Şölen markası ile çeyrek asırda önemli başarılara imza atan Çoban Ailesi'nin sahibi olduğu Balance Gayrimenkul güvencesiyle yükseliyor.

Balance Güneşli'de teslimler Mart 2016 'da!

Mart 2016 'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, çalışanların tüm ihtiyaçlarını gözeterek, daha verimli ve yaratıcı çalışma ortamları sunmak amacı ile "yeni nesil ofis yaşamı" nın en iyi örneğini ortaya koyuyor...

Balance Güneşli'de iş yaşamı konfor ile buluşuyor!

Teslimlerin 2016 yılının Mart ayında yapılması planlanan proje İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Balance Gayrimenkul imzasını taşıyan Balance Güneşli yatırımcısına avantajlar sunuyor.

Güneşli Bölgesi'nin Tek A+ ofis projesi Balance Güneşli!

Geleceğin ofis yaşamını bugünden şekillendiren Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile Güneşli bölgesinde dikkatleri üzerine çekiyor.. Balance Güneşli'de teslimler Mart 2016 'da başlayacak...

Balance Güneşli zengin sosyal olanaklarıyla her ihtiyaca cevap veriyor!

Balance Gayrimenkul'ün hayata geçirdiği Balance Güneşli projesi 17 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. 83 bin metrekare inşaat alanına sahip projede toplam 311 bağımsız bölüm yer alıyor.

Yaşam ve yatırım değeri Balance Güneşli!

Balance Güneşli, satın alınılabilir veya kiralanabilir ofis ve yaşam alanları ile ''yeni bir yaşam ve yatırım değeri'' olarak öne çıkıyor.Bölgeye prestij kazandıracak proje, değerli bir yatırım aracı olarak görülüyor...

Balance Güneşli: Kurumsal kimliği en iyi yansıtan ofis projesi!

Stratejik konumu, ofis çeşitliliği, şık ofis tasarımları, zengin teknik donanımı ve çalışma hayatına artı değer katan sosyal imkanları ile Balance Güneşli İstanbul'da özel sektörün çekim merkezi haline geldi...

Balance Güneşli fiyatlar!

Stüdyo ofis alanlarının 50 metrekareden başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar İlçe' sinde yer alıyor. Balance Güneşli fiyatlar metrekare bazında 5 bin 700 TL'den başlıyor.

Balance Güneşli yılbaşı partisi 23 Aralık'ta!

Balance Güneşli yılbaşı partisi düzenliyor. 23 Aralık Çarşamba günü Balance Güneşli satış ofisinde gerçekleşecek yılbaşı partisi 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Balance Güneşli satış fiyatları!

6 blok şeklinde yükselen Balance Güneşli projesi toplam 311 adet bağımsız üniteden meydana geliyor. Balance Güneşli satış fiyatları metrekare bazında 5 bin 700 TL'den başlıyor.

Basın Ekspres Balance Güneşli teslim tarihi!

Basın Ekspres Balance Güneşli teslim tarihi 2016 yılı Mart ayı olarak belirlendi. Balance Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede 311 adet bağımsız birim yer alıyor.

Balance Güneşli lokasyonu ile değer yaratıyor!

İnşaat sektörünün hızla geliştiği Güneşli'de, bölgeye ticari anlamda yeni bir soluk ve prestij kazandıran Balance Güneşli ile birlikte nitelikli ofis projelerinin sayısı da artıyor.

Balance Güneşli Rezidans nerede?

Balance Güneşli'de teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. 6 blok halinde yükselen proje Balance Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Balance Güneşli Rezidans nerede?

Yeni nesil ofis projesi Balance Güneşli Mart'ta teslim!

Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Mart 2016'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, büyük ölçekli kurumsal firmaların genel merkez konumlandırmasına uygun olarak tasarlandı.

balance güneşli evleri sosyal donatı yerleri Haberi

balance güneşli evleri sosyal donatı yerleri

Sektöre kalite ve tasarım açısından yeni bir anlayış taşıyan Balance Güneşli, 17 dönüm arazi üzerinde toplam 83 bin metrekare alana sahip...Yatay ve dikey olmak üzere iki farklı mimarinin kullanıldığı projede,  plaza ofis, cadde Ofis, loft ofis, stüdyo ofisler ve ticari birimler olmak üzere toplam 311 bağımsız bölüm yer alıyor. Projede, “sürdürülebilir kalite ve güven endeksi” ön planda tutuluyor.


İş hayatındaki gereksinimlerini iyi analiz ederek, ayrıcalıklı ve keyifli bir çalışma ortamı sunan Balance Güneşli, İstanbul’un yeni ticaret merkezi olarak konumlanan Basın Ekspres Caddesi üzerinde yer alıyor. Projenin ana girişinin bulunduğu Taşocağı Caddesi ise TEM karayoluna ulaşımı kolaylaştırıyor. E-5, TEM ve sahil yollarını birbirine bağlayan özel bir konumda bulunan Balance Güneşli, çevrede inşaatı süren metro hatlarının yanı sıra, metrobüs durakları, Atatürk Havalimanı,...