26 / 04 / 2024

Balance Güneşli fiyat

Balance Güneşli fiyat

Balance Güneşli, tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunuyor. Kısa süre önce yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için de önemli bir fırsat sunuyor...

Balance Güneşli: Lokasyonu ile değer yaratan ofis projesi!

İnşaat sektörünün hızla geliştiği Güneşli'de, bölgeye ticari anlamda yeni bir soluk ve prestij kazandıran Balance Güneşli ile birlikte nitelikli ofis projelerinin sayısı da artıyor.

Balance Güneşli'de teslimler Mart 2016 'da!

Mart 2016 'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, çalışanların tüm ihtiyaçlarını gözeterek, daha verimli ve yaratıcı çalışma ortamları sunmak amacı ile "yeni nesil ofis yaşamı" nın en iyi örneğini ortaya koyuyor...

Balance Güneşli'de iş yaşamı konfor ile buluşuyor!

Teslimlerin 2016 yılının Mart ayında yapılması planlanan proje İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Balance Gayrimenkul imzasını taşıyan Balance Güneşli yatırımcısına avantajlar sunuyor.

Yaşam ve yatırım değeri Balance Güneşli!

Balance Güneşli, satın alınılabilir veya kiralanabilir ofis ve yaşam alanları ile ''yeni bir yaşam ve yatırım değeri'' olarak öne çıkıyor.Bölgeye prestij kazandıracak proje, değerli bir yatırım aracı olarak görülüyor...

Balance Güneşli fiyatları ne kadar?

Balance Güneşli'de teslimlerin 2016 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Balance Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. Peki Balance Güneşli fiyatları ne kadar?

Balance Güneşli'de vade farksız ödeme planı!

Balance Gayrimenkul tarafından Güneşli bölgesinde hayata geçirilmekte olan Balance Güneşli projesinde 24 ay 0 faizle ödeme avantajı sunuluyor.

Balance Güneşli teslimleri!

Balance Gayrimenkul imzasıyla Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli projesinde teslimler ne zaman? İşte, Balance Güneşli teslimleri!

Balance Güneşli projesinin yüzde 70'i tamamlandı!

Şölen Çikolata'nın sahibi Çoban Ailesi'nin Balance Gayrimenkul şirketinin ilk projesi Balance Güneşli'nin yüzde 70'i tamamlandı. Projenin mart 2016'da yapılması planlanıyor.

Balance Güneşli'de teslime yaklaşılıyor!

Türkiye'nin çikolata ve şekerleme sektöründeki üreticilerinden Şölen Çikolata'nın sahibi İsmail Çoban, ilk gayrimenkul projelerini Mart 201 6'da teslim edeceklerini açıkladı.

Balance Güneşli fiyat!

Balance Güneşli fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Konut, rezidans, ofis ve mağaza birimlerinden meydana gelen Bağcılar Balance Güneşli projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Şölen Çikolata, gayrimenkule Balance Güneşli'yle adım attı!

Çikolata üreticisi Çoban Ailesi, İstanbul'dan gayrimenkule giriş yaptı. Güneşli'de Balance Güneşli adıyla inşa edilen projede, 118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve 43 mağaza bulunuyor.

Balance Güneşli'de metrekaresi 4 bin 800 lira!

Balance Gayrimenkul’ ün plaza ofis, cadde ofis, ev ofis, loft ofis ve mağazalardan oluşan ilk projesi Balance Güneşli, iş hayatının tüm ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirildi...

Balance Güneşli konut fiyatları

Konut sahibi olmak isteyenlerin ödemelerde banka kredisi kullanabildiği Balance Güneşli konut fiyatları metrekaresi 4 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Güneşli'de yükseliyor..

Balance Güneşli ödemeleri

Balance Güneşli ödemeleri kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunurken, 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme avantajından da yararlanmak mümkün. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi ile satılık ofisler!

A plus ofis projesi kalitesindeki Balance Güneşli'de Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV kampanyası!

Ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalar ve serbest meslek sahiplerine özel kampanyasına devam eden Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Balance Güneşli'de ofis satışları devam ediyor. Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyenlere yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajlı ofisler!

Balance Güneşli'de ofislerin satışları yüzde 10 KDV avantajı ile devam ediyor. Proje, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmaları ve serbest meslek sahiplerini bekliyor.

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Balance Güneşli'den yüzde 8 KDV avantajlı ofisler!

Balance Güneşli'de ofislerin satışları yüzde 8 KDV avantajı ile devam ediyor.  Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. 

Balance Güneşli'de yüksek kira getirisi!

Satış ve kiralamaların devam ettiği Balance Güneşli'de yüksek kira getirisi sunuluyor. Projede tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajları sunuluyor..

Balance Güneşli'de yüzde 8'lik KDV imkanı!

Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ev sahipliği yapan Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV imkanı sağlanıyor. Projede kiralamalar ve satışlar devam ediyor. 

Balance Güneşli'de kiralama ve satışlar devam ediyor!

Tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunan Balance Güneşli, yüzde 8 KDV avantajını da sunuyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Balance Güneşli, tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunuyor. Kısa süre önce yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için de önemli bir fırsat sunuyor...

Balance Güneşli'de fırsatlar devam ediyor!

Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açan Balance Güneşli'de KDV indirimi ile yatırım fırsatları devam ediyor...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV ile yatırım fırsatı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV imkanı ile ofis sahibi olunabiliyor...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV avantajı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip olan Balance Güneşli projesinde çalışma hayatı başladı. Kısa süre önce yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için de önemli bir fırsat vadediyor.

Balance Güneşli fiyat Haberi

Balance Güneşli fiyat

Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açan Balance Güneşli'ye, Şölen Çikolata’nın yaklaşık 250 kişilik yönetim kadrosu taşındı. Mars Logistics, HSBC Bank gibi uluslararası markaların da tercih ettiği Balance Güneşli, tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunuyor. 

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı projede kiralamalar ve satışlar devam ediyor. Kısa süre önce yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için de önemli bir fırsat sunuyor. 

Bakanlar Kurulu kararıyla işyerlerinde teslimde uygulanan yüzde 18 KDV kısa bir süreliğine yüzde 8’e indirildi. Yeni KDV oranı sayesinde Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler önemli oranda maddi tasarrufla yatırım yapabiliyor. Satın alınan ofis istendiği anda yatırıma dönüştürülüp...