18 / 04 / 2024

balbey kentsel yenileme projesi

balbey kentsel yenileme projesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Balbey'de rant endişesi!

'Kentsel Yenileme Projesi'nin uygulanacağı Antalya'nın en eski yerleşim bölgelerinden Balbey Mahallesi'nde rant endişesi var.Balbey sakinleri, Kentsel Yenileme Projesi ile birlikte tarihi dokunun aynen korunmasını, yaşamlarına aynı şekilde devam etmeyi istiyor.

Balbey'deki kentsel dönüşümde kimse mağdur edilmeyecek!

Uzun yıllardır sit alanında kaldığı için fazla hizmet alamayan Balbey Mahallesi’nin makus talihi Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile değişiyor. Proje Yüksekalan ve Tahılpazarı’nı da kapsıyor.

Balbeyliler kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleri ile ‘Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’nin onaylandığı mahallenin sakinleri, çalışmaların bir an önce başlamasını bekliyor.

Balbey Mahallesi kensel yenileme projesinde sona gelindi!

Balbey Mahallesi’ni Antalya’nın ikinci Kaleiçi yapacak Kentsel Yenileme Projesi’nde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı Balbey Projesi 24 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandı.

Balbey Kentsel Yenileme projesi onaylandı!

Başkanı Menderes Türel’in en çok önem verdiği projelerden bir tanesi olan tarihi Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak onaylandı ve 24 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandı

Antalya Balbey kentsel yenileme projesi onaylandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’in en çok önem verdiği projelerden biri olan tarihi Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanarak onaylandı ve 24 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandı.

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konut inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konutluk çalışma başlattıklarını, bunların 35 binini tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Eyüpsultan Nişanca Kentsel Yenileme Projesi askıya çıkıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

Konya Mevlana Türbesi'nin yakınındaki bölge kentsel yenileme alanı ilan edildi!

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mevlana Türbesi'nin arkasında yer alan bölge "kentsel yenileme alanı" olarak belirlendi.

Kartal E-5 Kuzeyi Kentsel Yenileme Alanı imar planı tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, E-5 Kuzeyi Planı'nda Kentsel Yenileme Proje Alanı B. Bölgesi Sınır Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Antalya Balbey’de kentsel dönüşüm başlıyor!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi’ndeki en eski mahalleler arasında yer alan Balbey’de kentsel yenileme çalışmalarını akademisyen bir grubun desteğiyle belediye şirketi ANET tarafından yapılacak. 

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona eriyor!

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

balbey kentsel yenileme projesi Haberi

balbey kentsel yenileme projesi

Antalya Büyükşehir Belediye projelerinden olan Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında gelinen son nokta Antalya Mimarlar Odası üyelerine ve mimarlara anlatıldı. Hürriyet'te yer alan habere göre; teknik içerikli toplantıya Büyükşehir Belediyesi Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Başkan Danışmanı Alper Gökçay, ANTEPE Genel Müdürü İsmail Erdoğmuş, Kent Estetiği Daire Başkanı Barış Soykam, İmar Şube Müdürü Tuncay Kaya, Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Ali Serdar Akyurt, 2. Başkan Hakime Yılmaz ve Mimarlar Odası Yönetim Kurul Üyesi Alper Erden Engiz ve mimarlar katılım gösterdi.

PROJE SUNUMU YAPILDI

Toplantıda Başkan Danışmanı Şehir Plancısı Alper Gökçay bir sunum düzenlenerek hazırlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgileri paylaştı. Gökçay, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi ANTEPE İnşaat A.Ş. tarafından yürütülen Balbey Mahallesi'nde uygulanacak kentsel yenileme projesi ile ilgili teknik bir sunum...