25 / 04 / 2024

balbey yenileme projesi son durum

balbey yenileme projesi son durum

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Yenileme Projesi’nin tarihi dokunun koruması için yapıldığını ve hak sahipleri ile yapılan sözleşmelerin yüzde 87 oranına ulaştığını belirtti.

Balbey'in yenileme projesi emlak fiyatlarını 3'e katladı!

Antalya'nın çekirdek mahallesi Balbey için hazırlanan yenileme projesi emlak fiyatlarını şimdiden 3'e katladı. Mahalle Arap işadamlarını kendine çekti.

Süleymaniye yenileme projesine İBB'den dur kararı!

İstanbul’un UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan tarihi Süleymaniye Mahallesi’nde tarihi yapıların yıkımına sebep olan ve bölgeyi taklit yapılarla inşaat alanı haline getiren yenileme projesi, İBB tarafından durduruldu.

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Bulgur Palas Yenileme Projesi için dikkat çeken Sulukule uyarısı!

Tarihi Yarımada sınırları içindeki Bulgur Palas ve çevresini kapsayan 9.5 dönümlük yenileme alanının imar planı oy çokluğu ile onaylandı.

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Murat Kurum: Saraçoğlu Projesi yenileme ve koruma projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Saraçoğlu Yenileme Projesi, tek bir ağacın bile kesilmeyeceği, Ankara'ya yemyeşil bir yaşam alanı kazandıracak bir koruma, yenileme ve yaşatma projesidir." şeklinde konuştu.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Antalya Balbey Yenileme Projesi halka açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Balbey Projesi’ne ortak akılla çözüm bulmak için bir halk buluşması yaptı. Antalya Balbey Mahallesi Koruma Eksenli Yenileme Projesi’nin konuşulduğu toplantıda vatandaşların, görüş ve talepleri dinlendi. 

Eyüpsultan Nişanca Kentsel Yenileme Projesi askıya çıkıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Balbey Yenileme projesi konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısında Balbey Yenileme Projesi konuşuldu.

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Antalya Balbey Yenileme Projesi’nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Yenileme Projesi’nin tarihi dokunun koruması için yapıldığını ve hak sahipleri ile yapılan sözleşmelerin yüzde 87 oranına ulaştığını belirtti.

Süleymaniye yenileme projesi başladı!

Süleymaniye yenileme projesi resmen başladı. Süleymaniye Projesi’nin ilk etabının ilk harcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından atıldı....

balbey yenileme projesi son durum Haberi

balbey yenileme projesi son durum

CHP’li meclis üyelerinin ve meclise koruk olan Balbey Derneği üyelerinin Balbey’deki son durum ile ilgili bilgi istemesi üzerine açıklamalar yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, projeyi bölge sakinlerinin rızasıyla hayata geçirmek için yoğun çaba harcadıklarını belirtti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan ön protokol ile projede kimin ne istediği yönünde taleplerin toplandığını söyleyen Başkan Türel, “O dönemde yüzde 55- 60 oranında vatandaşımız kanaatini bize bildirdi. Biz de bu yüzde 55- 60’ın kanaatlerine göre projelerimizi geliştirdik. Geribildirim yapmayan yüzde 40-45 oranındaki vatandaşımızın taleplerinin ne olabileceğini bir geri dönüş olmadığı için ancak tahmin etmek suretiyle bu çalışmaları yürüttük” diye konuştu.


Sözleşmeler bağımsız bölüm üzerinden 

BALDER üyelerinin görüşlerini önemsediğini dile getiren Başkan Türel, Balbey’de hak sahipliği sözleşmesi imzalayanları yüzde 87 oranına ulaştığını...