25 / 04 / 2024

Balcı Vakfı üniversite

Balcı Vakfı üniversite

Balcı Vakfı tarafından kurulan İstanbul Rumeli Üniversitesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak. Üniversitenin tanıtımı, Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda yapıldı.

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Tekfen Vakfı’ndan öğrencilere 15 bin 720 lira burs. İşte detaylar!

Tekfen Vakfı, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da maddi durumu yetersiz 550 başarılı üniversite öğrencisine bur verecek. İşte burs şartları!

Üniversite öğrencilerine müjde! SSYV Vakfı karşılıksız 4 bin 950 TL verecek! İşte başvuru koşulları ve tarihleri...

Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı 2022-2023 eğitim öğretim dönemi karşılıksız burs başvuruları başladı. Öğrencilere toplam 4 bin 950 TL ödenecek. Peki, SSYV burs başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru koşulları ve tarihleri...

Türkiye Maarif Vakfı, Kuzey Makedonya'da 10 bin metrekarelik okul alanı satın aldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV) ile Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki FON Üniversitesi arasında üniversite kampüsünün 10 bin metrekarelik kısmının Türkiye Maarif Vakfı tarafından satın alınması için anlaşma imzalandı.

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Nef Vakfı’nda öğrencilere 12 ay kesintisiz burs desteği!

7'den 70'e desteğe ihtiyaç duyan herkesin hayatına dokunan Nef Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız ve 12 ay kesintisiz burs desteği sunuyor. 14 Ekim’e kadar devam eden burs başvurularına, 2 haftada 1.500’ün üstünde başvuru geldi.

Rönesans Eğitim Vakfı gençlerin pusulası oldu!

Rönesans Eğitim Vakfı, “Genç Keşif Programı Pusula” ile üniversite mezunlarına, Rönesans Holding bünyesinde iş imkanı sunacak. Türkiye’nin 81 farklı ilindeki 156 üniversiteden 11 bin başvurunun yapıldığı program için mülakatlar başladı.

İstanbul Rumeli Üniversitesi bu yıl açılacak!

Balcı Vakfı tarafından kurulan İstanbul Rumeli Üniversitesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak. Üniversitenin tanıtımı, Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda yapıldı.

2002 yılında Şile ''üniversite'' beldesi olacakmış!

2002 yılında Işık Üniversitesi Şile'de 5 bin öğrenciye eğitim verecek bir kampüs kuruyormuş. Feyziye Mektepleri Vakfı'nın 600 dönümlük arazi üzerinde başladığı üniversite kampüsü inşaatıyla Şile ''üniversite'' beldesi olacakmış.

İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim Vakfı staj ve iş imkânı sağlıyor!

İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (KSV) burs verdiği üniversite öğrencilerine Kale Grubu şirketlerinde staj ve iş imkânı sağlıyor. Vakıf, bugüne kadar 700'ün üzerinde öğrenciye burs verdi.

Murat Akdoğan Vakfı, yetiştirme yurtlarındaki gençler için üniversite kuracak!

Murat Akdoğan Vakfı, yetiştirme yurtlarındaki gençler için üniversite kurmaya hazırlanıyor. 30 milyon dolarlık üniversite için Merter'de arazi tahsisi yapıldı. Projeye göre her yurtta üniversiteye hazırlık sınıfları kurulacak.

Türkiye, Gana’da üniversite için arazi arıyor!

Türkiye’nin Gana Büyükelçisi Aydın Nurhan, hemşirelik ve teknik yüksek okullarından oluşan bir üniversite açılmasının planlandığını söyledi

Ermeni vakfına ait araziye rezidans ve otel yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ermeni vakfına ait Pangaltı’daki tarihi İnci Sineması’nın arazisine rezidans ve otel yapma izni verdi...

Balcı Vakfı üniversite Haberi

Balcı Vakfı üniversite

İstanbul Rumeli Üniversitesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında Silivri'de hizmete girecek.


Balcı Vakfı tarafından Silivri Yeni Mahalle'de kurulan üniversitenin tanıtımı, Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda yapıldı.


Mühendi̇sli̇k ve Mi̇marlık, İkti̇sadi̇ İdari̇ ve Sosyal Bi̇li̇mler ile Sanat ve Tasarım fakültelerinin yer aldığı üniversitede, adalet, ağız ve diş sağlığı, ameliyathane hizmetleri, anestezi, bilgisayar programcılığı, çocuk gelişimi, diyaliz, fizyoterapi, grafik tasarım, ilk ve acil yardım, odyometri, patoloji laboratuvar teknikeri, radyoterapi, tıbbi görüntüleme teknikeri ve tıbbi laboratuvar teknikeri alanında meslek yüksek okulu bulunuyor.


Rektör Prof. Dr. Salih Aynural, bu yıl ilk öğrencilerini kabul edeceklerini belirterek, "Gelişimini, büyümesini Silivri'de planlayan ve programlayan tek üniversiteyiz. Üniversitemiz 3 fakülteden ve 1 yüksek meslek okuldan oluşmakta. Meslek yüksek okulumuzda 15 programda öğrenci kabul edeceğiz. Lisans programlarında ise 2 bölümden...