19 / 04 / 2024

Balçova arsa mağdurları eylem

Balçova arsa mağdurları eylem

Balçova Belediyesi'nden satın aldıkları arsalarına aradan geçen 40 yıllık süreçte imar verilmediği için mağdur olan Balçova Arsa Mağdurları halk meclisi kurdu

Balçova arsa mağdurlarından daltonlu protesto!

Balçova Arsa Mağdurları, kendilerini yıllardır oyalayan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Balçova Belediyesi’ni protesto etti

Balçova'daki arsa mağdurlarının eylemi devam ediyor!

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'nın yaptığı "Açılan dava yok" açıklamasını ciddiyetten uzak bulduğunu belirterek "Biz iç hukuk yolları tükenince Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar gittik" dedi.

Balçova'da arsa mağdurları eylem yaptı!

Balçova'da tapulu arazilerindeki imar düzenlemesinde düşük emsal verilerek mağdur edildiklerini savunan Arsa Mağdurları" olarak bilinen grup, beyaz önlük giyerek, sorunlarına dikkati çekmek amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptı.

Balçova arsa mağdurları eylem yaptı!

Yaklaşık 200 kişi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önünde eylem yaptı, eylemciler imar planlamasında eşitlik istediklerini, İzmir Büyükşehir Meclisi'nde öncelik sırasında kamu yararı ciddiyeti göz ardı edildiğini söyledi

İzmir'deki arsa mağdurlarının sorunu çözülüyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Balçova ilçesinde 1980 yılından bu yana çözülemeyen ve kamuoyunda "arsa mağdurları" şeklinde bilinen konuya ilişkin bir toplantı yapıldığını söyledi ve sorunun çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Fikirtepeli dönüşüm mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

Fikirtepeli kentsel dönüşüm mağdurları seslerini duyurmak için ‘Lekeye çivi çak’ kampanyası başlattı. Arsa ve konut sahibi 65 bin mağdur sorunlarının çözülmesini bekliyor.

Balçova arsa mağdurlarından noel baba kıyafetli protesto!

"Balçova arsa mağdurları" olarak bilinen arazi sahipleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde "Noel Baba" kıyafeti ile eylem yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan arazi sahipleri, yıllardır imar haklarını alamadıklarını belirttiler. 

Balçova arsa mağdularından ilginç eylem!

İzmir'in Balçova ilçesinde 1980 darbesi öncesi arsa satın alan ancak yıllardır imar hakkı elde edemeyen  Balçova Arsa Mağdurları Derneği üyeleri, CHP Genel Merkezi önünde "Dalton Kardeşler" kıyafeti giyerek eylem yaptı.

Balçova arsa mağdularından CHP önünde eylem!

Balçova arsa mağdurları CHP Genel Merkezi önünde eylem düzenledi. İşte eylemden fotoğraflar...

Balçova arsa mağdurları Ankara'ya gitti!

İzmir'de kendilerini "Balçova arsa mağdurları" olarak adlandıran arazi sahipleri, sorunlarına dikkat çekmek için trenle Ankara'ya gitti.

Balçova arsa mağdurları halk meclisi kurdu!

Balçova Belediyesi'nden satın aldıkları arsalarına aradan geçen 40 yıllık süreçte imar verilmediği için mağdur olan Balçova Arsa Mağdurları halk meclisi kurdu

İzmir Balçova'da imar itirazı!

İzmir Balçova Arsa Mağdurları Derneği tarafından imar isyanları sürüyor. Balçova Arsa Mağdurları Derneği adına konuşan Mustafa Kemal Turan, önemli açıklamalarda bulundu.

Balçova'da arsa mağdurlarından eylem!

İzmir Balçova'da arsa mağdurları eylem yaptı. 14 yıldır verilen mücadelede eylemler sürüyor.

Balçova arsa mağdurlarından Noel baba ve Dalton'lu 1 Nisan eylemi!

Balçova Arsa Mağdurları, 1 Nisan Şaka Günü'nde, mağduriyetlerini ve tepkilerini Noel baba ve Dalton kardeşler kılığında gösterdi.

Balçova arsa mağdurlarından daltonlu protesto!

Balçova Arsa Mağdurları, kendilerini yıllardır oyalayan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Balçova Belediyesi’ni protesto etti

Balçova arsa mağdurları suç duyurusunda bulunacak!

İzmir kamuoyunda "Balçova Arsa Mağdurları" olarak bilinen arazi sahiplerinin avukatı Mustafa Kemal Turan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Balçova Belediyesi hakkında parselasyon planını sakladıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Balçova Kipa yılbaşında açık mı?

Balçova Kipa, hafta içi her gün saat 08:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Balçova Kipa yılbaşında açık mı? Balçova Kipa yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Balçova Kipa 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Balçova arsa mağdurları eylem Haberi

Balçova arsa mağdurları eylem


1980 askeri darbesi öncesi Balçova Belediyesi'nden satın aldıkları arsalarına aradan geçen 40 yıllık süreçte imar verilmediği için mağdur olan Balçova Arsa Mağdurları, bu sefer de belediye önünde temsili halk meclisi toplantısı gerçekleştirdi.


Balçova Belediyesi'ni istedikleri belgeleri vermeyerek savunma haklarını ihlal etmekle suçlayan Balçova Arsa Mağdurları, Başkan Mehmet Ali Çalkaya ve bürokratlarını protesto etti.


Mağdurların grup sözcüsü Avukat Kemal Turan, "4 bin kişinin aynı anda dilekçe vermesi belediyede yığılmaya yol açar. Bunu çözmek için randevu istedik o dahi verilmedi.

AİHM'e sunulacak son belgenin verilmemesi mağdurların savunma hakkını ihlal etmekte ve davaların uzamasına neden olmaktadır" diye konuştu.



Yeni...