23 / 04 / 2024

Balçova Milli Emlak Müdürlüğü

Balçova Milli Emlak Müdürlüğü

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, 2 arsayı satışa çıkardı

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Milli Emlak o ildeki 26 adet araziyi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor! Emlak vergisinden muaf gayrimenkuller!

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Altıeylül'de yer alan 26 adet araziyi emlak vergisinden muaf olarak ve yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Balıkesir Altıeylül'deki arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, Manyas'taki 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Manyas Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Manyas ilçesi, Cumhuriyet ve Boğazpınar mahallelerinde yer alan 3 adet araziyi peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Manyas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, Amasya’da yüzde 20 indirimle 16 arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 16 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin bedellerinin peşin ödenmesi durumunda yüzde 20 indirim yapılacağı açıklandı.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de 8 taksitle satılık arsa ve araziler!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan iki arazi ve bir arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Milli Emlak o ildeki 26 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Karesi ilçesinde yer alan 26 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor. Peki Balıkesir'de yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki bir adet araziyi satışa çıkardı! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim!

Amasya ili, Taşova ilçesine bağlı Taşova Milli Emlak Şefliği, bir adet araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Satışın açık ihale usulüyle gerçekleşeceği ve ihalenin 7 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan 2 yıla varan taksit fırsatıyla 2 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Balıkesir Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Bostancı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 2 seneye varan taksit fırsatıyla satıyor. Peki Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 23 arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor! arsa ve arazi alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Merkez, Gölyaka ve Gümüşova ilçelerinde yer alan 23 arazi ile 1 adet arsayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak İzmir'de tam 8 taksitle imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir Menderes'de yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde konut satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ocak ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son yayımlanan ilanlara göre Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Edremit'te konut satacağı belirtildi.

Balçova Milli Emlak Müdürlüğü Haberi

Balçova Milli Emlak Müdürlüğü
İzmir Menderes ve Narlıdere İlçesi'nde bulunan yüzölçümleri 3 bin 722 ile 11 bin 965 metrekare arasında, tahmini bedeli 2 milyon 100 YTL ile 3 milyon 200 YTL, geçici teminatı 630 bin YTL ile 960 bin YTL arasında olan 2 arsa 23 Aralık 2008 Salı günü saat 09:00 ile 09:20 saatleri arasında açık teklif usulü ile...