23 / 04 / 2024

balıkesir 2015 yatırımları

balıkesir 2015 yatırımları

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir’de 20 adet tesisten 10’unun açılışını gerçekleştirerek, 10 adet tesisin ise temelini attı.

Balıkesir'deki 10 tesisin temeli atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 11 Eylül Cuma günü Balıkesir'e geliyor. Bakan Eroğlu, Balıkesir'de toplam 20 adet tesisten 10 tesisin açılışını gerçekleştirecek, 10 adet tesisin ise temelini atacak.

Edremit Körfezi'ne 150 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Körfezine, İller Bankası ve Dünya Bankası desteği ile toplamda yaklaşık 150 milyon TL tutarında yatırım yapacak. İşte Edremit Körfezi'ne yapılacak yatırımlar...

Balıkesir dünya kenti olma yolunda!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, görev yaptığı 1 yıl içinde şehri bir üst lige çıkaracak projelerini uygulamaya başladı. Balıkesir, yeni dönemde Türkiye'nin ve dünyanın parlayan yıldızı olmaya hazırlanıyor

Balıkesir'e 150 milyon liralık yatırım!

Dünya Bankası, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin körfez bölgesinde yapacağı su arıtma ve kanalizasyon şebekeleriyle ilgili 150 milyon liralık projesine 125 milyon lira destek sağlayacak. Proje yıl içinde hayata geçirilecek...

Balıkesir'deki köprülü kavşak projelerinin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in yıllardır hasreti ve özlemini duyduğu köprülü kavşakların temellerini attıklarını, en kısa sürede tamamlayıp vatandaşları trafik stresinden kurtaracaklarını açıkladı.

Ahmet Edip Uğur'dan Balıkesir'e 4 milyar Euro'luk yatırım müjdesi!

Görüşmelerin son derece verimli geçtiğini söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'da katıldığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'den şehre 4 milyar euroluk yatırımcı müjdesi ile döndü...

Balıkesir'de toplu açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’de toplu açılış törenine katıldı. Açılışı yapılan eserleri sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 milyar 645 milyon bedelli yatırımların hayırlı olmasını diledi.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Balıkesir yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir’deki yatırımlarla ilgili açıklamalar yaptı. Kafaoğlu, "Balıkesir cazibe merkezi olacak" dedi.

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

Balıkesir'de gayrimenkul yatırımları hızlandı!

Balıkesir'de turizm ve gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor. Edremit bölgesinde yeni binaların metrekare birim değeri 1.500 TL'den başlıyor.

Yatırımların önünü açacak anayasa geliyor!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mardinli iş adamlarıyla bir toplantıda buluştu. Toplantıda konuşan Ağbal, ''Ertelenen yatırımların yapılabilmesinin önünü açacak bir anayasa değişikliği olacak'' dedi.

Denizli'ye yapılan kamu yatırımları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli'ne yönelik kamu yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı, sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Kale Grubu'ndan Balıkesir OSB'ye fabrika!

Osmangazi Köprüsü'nün tamamlanmasıyla Balıkesir'in yatırımda daha büyük ilgi görmeye başladığını dile getiren Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, Kale Grubu'nun yatırımlarını Balıkesir'e taşıma kararı aldığını söyledi.

Balıkesir Havran yatırıma doyacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Körfez Bölgesi'ne yönelik yatırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İşte Havran'a yapılacak o yatırımlar...

Balıkesir’de en çok arsa ve emlak yatırımları kazandırdı!

Balıkesir’de en çok arsa ve emlak sektörü kazanç sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, 5 yıl içinde oluşacak yatırımlar neticesinde emlak ve arsa fiyatlarının 3'e katlanacağının sinyalini verdi.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

balıkesir 2015 yatırımları Haberi

balıkesir 2015 yatırımları

Balıkesir Çayderesi Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış törenine Bakan Veysel Eroğlu’nun yan ısıra, çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş katıldı. Açılışta ilk konuşmayı yapan DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun teşrifleriyle 20 adet tesisin temel atma törenini gerçekleştireceklerini söyledi.


Diniz, DSİ Genel Müdürlüğüne ait temeli atılacak ve açılışı yapılacak tesislerle ilgili bilgi vererek, "bugün İvrindi Gökçeyazı Ovaları Sulaması, Merkez Gökköy Göleti ve Sulaması, Balya Yeni Kavak Göleti, Bandırma Çakır Göleti, Erdek 1 Göleti, Susurluk Asmalıdere, Gömeç Ulubeyler, Merkez Boğazköy Göleti ve Sulaması ile şu an da bulunduğumuz Karesi Çay Deresi Islahı ve Susurluk Hatap deresi ıslahlarının temellerini atacağız. Bugün ayrıca yine 3 adet tesisin açılışını yapıyoruz. Merkez Kocaavşar...