25 / 04 / 2024

Balıkesir Altıeylül emlak vergisi

Balıkesir Altıeylül emlak vergisi

Balıkesir Altıeylül'de emlak vergi borçlarının ilk taksitinin ödeme süresi bu ay sonlanıyor. Altıeylül Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü İsmail Meral, mobil ödeme imkanının Mayıs ayının sonuna kadar hizmet vereceğini açıkladı.

Milli Emlak o ildeki 26 adet araziyi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor! Emlak vergisinden muaf gayrimenkuller!

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Altıeylül'de yer alan 26 adet araziyi emlak vergisinden muaf olarak ve yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Balıkesir Altıeylül'deki arazilerin fiyatları ne kadar? 

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Altıeylül’de 3 bin 750 konut inşa edecek! Tüm detaylarıyla TOKİ Balıkesir!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Altıeylül projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir Altıeylül 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Balıkesir Karesi kura sonuçları 15 Eylül 2022 öğrenme detayları!

TOKİ Balıkesir Karesi kura sonuçları 15 Eylül 2022 öğrenme detayları haberimizde yer alıyor. İşte Karesi kura sonuçları 2+1 listesi...

Balıkesir'de satılık 2 arsa! Arsa alacaklara büyük fırsat! 

Balıkesir ili Karesi Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Toygar Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satıyor...

Emlak Konut GYO Balıkesir projesinin ruhsatını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Balıkesir Altıeylül projesinin ruhsatını aldığını belirtti. 

Balıkesir Belediyesi arsa, pasaj, dinlenme kampı satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül, Bandırma ve Edremit'te yer alan arsa, pasaj, dinlenme kampı için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Balıkesir Altıeylül emlak vergisi Haberi

Balıkesir Altıeylül emlak vergisi

Bina, arsa, arazi gibi gayrimenkul sahibi vatandaşların her yıl iki taksit şeklinde (Mayıs-Kasım) ödemeleri gereken emlak vergisi borçlarının ilk taksitinin ödeme süresi bu ay son buluyor.

Bolgegundem .com'da yer verilen habere göre, konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Altıeylül Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü İsmail Meral, 'Vatandaşlarımız belediyemize gelerek 2'si 3. Katta 1'i zemin katta olmak üzere toplam 3 vezneden ödemelerini kredi kartı veya nakit olarak yapabilmektedirler. Ayrıca, Avlu ve 10 Burada alışveriş merkezlerin de açtığımız tahsilat noktalarında da vatandaşlarımızın 2019 yılı 1. Dönem taksitlerinin tahsilatını yapıyoruz, bir diğer tahsilat aracımız olan mobil aracımız ise Mayıs ayının son haftasında pazarlarda hizmet verecek' şeklinde konuştu.

Meral, 'Tüm tahsilat noktalarımızda emlak, çevre temizlik, ilan reklam vergileri ile evsel atık bertaraf ücretleri de alınmaktadır. Hemşehrilerimiz emlak...