25 / 04 / 2024

Balıkesir Amasya Çanakkale ve Tekirdağ arazi toplulaştırma

Balıkesir Amasya Çanakkale ve Tekirdağ arazi toplulaştırma

Balıkesir, Amasya, Çanakkale ve Tekirdağ illerinde bulunan bazı alanlarda arazi toplulaştırması yapılmasına ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uzmanlar İstanbul, Balıkesir, Bursa'da da hissedilen 4.9'luk depremi değerlendirdi: 7 ve üzeri deprem üretebilir...

Dün akşam Çanakkale'deki 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa'dan da hissedildi. Akıllara Marmara depremi geldi. Peki deprem uzmanları neler söyledi? İşte o açıklamalar...

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

Balıkesir ve Çanakkale'de müstakil villalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Balıkesir Gönen'de gözde tatil bölgesi olan Altay Mahallesi'ne bağlı Denizkent'te yazlık konut fiyatlarındaki artış hız kesmiyor.

Balıkesir- Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı mecliste!

Balıkesir- Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMMOB'dan Balıkesir-Çanakkale Kıyı Alanları Planı'na itiraz!

TMMOB Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi, 'Balıkesir-Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı'na itirazda bulundu. Şube Başkanı Betül Dikici, 7 bölgede planlanmış bu kıyı düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Balıkesir ve Çanakkale'deki 9 zeytinlik kiraya verilecek!

Mülkiyeti Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait olan zeytinlikler kiraya verilecek. Zeytinlikler Balıkesir ve Çanakkale'de yer alıyor...

Balıkesir ve Çanakkale için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ve Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kadınlara konut satışında şampiyonluk Balıkesir ve Çanakkale'de!

Türkiye genelinde geçen yıl satılan 1 milyon 375 bin 398 konuttan yüzde 30,6'sı yani 421 bin 286 adedi kadınlar tarafından alındı. Satılan konutlarda kadınların en yüksek oranı yakaladığı il 39,7 ile Balıkesir oldu...

İstanbul-Çanakkale-Balıkesir Otoyol Projesi 15 milyara mâl olacak!

İstanbul’u Çanakkale üzerinden Balıkesir’e bağlayan otoyol projesi görüşe açıldı. Otoyol bölümü 9 milyar 843 milyon liraya köprüsü ise yaklaşık 15 milyar liraya mal olması beklenen proje için 6.3 milyar metrekare arazi kamulaştırılacak.

İşte İstanbul-Çanakkale-Balıkesir Otoyol Projesi'nin güzergahı!

İstanbul'u Çanakkale Köprüsü ile Balıkesir'e bağlayacak otoyol Silivri'den başlayacak, boğazı geçip Balıkesir'in Balya ilçesinde son bulacak.

Balıkesir'de Nisan ayında 2 bin 444 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Balıkesir Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre nisan ayında Balıkesir'de 2 bin 444, Çanakkale'de ise bin 18 konut satıldığı belirtildi.

Çanakkale ve Balıkesir'de Ekim ayında kaç konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı istatistiklerine göre Çanakkale'de bin 26, Balıkesir'de ise 2 bin 190 konutun satışı gerçekleşti. Türkiye genelinde de satışlarda artış kaydedildi.

Balıkesir Amasya Çanakkale ve Tekirdağ arazi toplulaştırma Haberi

Balıkesir Amasya Çanakkale ve Tekirdağ arazi toplulaştırma

Balıkesir, Amasya, Çanakkale ve Tekirdağ illerinde bulunan bazı alanlarda arazi toplulaştırması yapılmasına ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Karar için