23 / 04 / 2024

Balıkesir Belediyesi

Balıkesir Belediyesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ'nin yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. İvrindi İçme Suyu İletim Hatları ve Depo İnşaatları Temel Atma Töreni, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da katılımıyla yapıldı.

Balıkesir Belediyesi 42.4 milyon TL'ye tesis yaptırıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altıneylül İlçesi'nde yer alan arsa üzerine tesis yapım işini kapalı teklif usulü ile ihale edecek. İhalenin toplam bedeli 42 milyon 405 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Sındırgı turizm sektöründe söz sahibi olacak!

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi, turizm sektöründe söz sahibi olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, mahalleleri dolaşarak, yapılacak çalışmaları anlattı.

Balıkesir Belediyesi'nden 2 bin 400 konutluk kentleşme hamlesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki BALTOK, 2.400 konutluk projeye başlıyor. Kentleşme hamlesi olarak görülen ‘Yeni Karesi’ projesinde 540 daire satışa çıktı.

Balıkesir Belediyesi ilk kez Mıpım Fuarı'na katıldı!

GAYRİMENKUL sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM, Fransa'nın Cannes şehrinde 26. kez kapılarını ziyaretçilere açtı.

Balıkesir Belediyesi MIPIM'de yer alacak!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM, her sene olduğu gibi Fransa’nın Cannes şehrinde 10-13 Mart 2015 tarihlerinde 26. kez kapılarını ziyaretçilere açacak.

Balıkesir Belediyesi akaryakıt satış istasyonu ve çay bahçesi kiralıyor! 1 milyon 920 bin TL!

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi`ne ait olan Karesi İlçesi ve Altıeylül İlçesi'ndeki 2 adet taşınmaz Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 1 milyon 920 bin TL bedelle satılıyor.

Balıkesir'de mobil tahsilat dönemi başladı!

Balıkesir Belediyesi, borç ödeme noktalarına gelemeyen ya da gelmekte zorlanan 65 yaş üzeri veya engelli vatandaşlarımız için " Mobil Tahsilat " adıyla yeni bir uygulama başlattı...

Balıkesir Zağnos Paşa Meydanı'nın temeli atıldı!

Halktan aldığı destekle birçok eseri, dört yıl gibi bir zaman içinde Balıkesir halkına kazandırdıklarını kaydeden Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, bunun mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi....

Türkiye'nin 4. büyük itfaiye eğitim merkezi hizmete girdi!

Balıkesir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit İtfaiye Eri Kamil Çağlar Eğitim Merkezi bugün düzenlenen törenle hizmete girdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Belediyesi'nden büyük fırsat! Edremit'te 3 taksitle iki arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Narlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Balıkesir Burhaniye Belediyesi 6 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Balıkesir Belediyesi arsa, pasaj, dinlenme kampı satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül, Bandırma ve Edremit'te yer alan arsa, pasaj, dinlenme kampı için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Balıkesir Karesi ve Altıeylül Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira yardımı!

Balıkesir Karesi Belediyesi pandemi boyunca kepenk indiren esnafa 1000'er TL kira yardımı yapacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi pandemi boyunca esnaftan kira almayacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, pandemi süreci boyunca  Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmayacağını açıkladı.

Balıkesir Belediyesi'nden 52.6 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 7 adet gayrimenkul toplamda 52 milyon 697 bin 550 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Balıkesir 2. ALGEM binasının inşaatı yükseliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Belediyesi, 2. ALGEM binasının inşaatını da hız kesmeden sürdürüyor.

Balıkesir Büyükşehir'den 27 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 ilçede yer alan 3 arsa ihale ile satılıyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak..

Balıkesir Havran'a millet bahçesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgenin ikinci millet bahçesinin temeli atıldı. Havran'da yapılacak proje 21 bin 700 metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek.

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Balıkesir Belediyesi Haberi

Balıkesir Belediyesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ'nin yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. İvrindi İçme Suyu İletim Hatları ve Depo İnşaatları Temel Atma Töreni, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da katılımıyla yapıldı. Törende konuşan Başkan Uğur, Balıkesir ve ilçelerindeki 40-50 yıllık sorunların Büyükşehir'in imkanlarıyla çözüme kavuşturulduğunu söyledi.


Konuşmasının ardından iletim hattı ve su depolarını yapacak olan müteahhiti sahneye çağıran Uğur, 300 günde bitirilmesi gereken işin daha önce bitirilmesi için pazarlık etti. Uğur, müteahhitin işi 19 Mayıs'ta bitirmesini istedi, mütahhit de bitirmeye söz verdi. Daha sonra Uğur ve katılımcılar temel atma alanına geçti ve ilk su hattı borusu döşendi. Temeli atılan projeyle Güngörmez mevkiine 400 metreküpllük depo, Akçalören, Kömürcü mahalleleri, İvrindi merkeze depo ve 11 kilometre iletim hattı döşenecek.

Proje, 5 milyon...