16 / 04 / 2024

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi mıpıme katılıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi mıpıme katılıyor

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM’e Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katılacak. Yatırımcıların buluşma noktası olan fuarda, Balıkesir’in enerji ve turizm projeleri tanıtılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Balıkesir Büyükşehir 4 taksitle konut imarlı 4 arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Balıkesir Büyükşehir iki taksitle tam 5 arsa satacak! İmarlı arsalar için bu tarihe dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir'de yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 4 arsa satıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak. 

Balıkesir'de yüzde 25 peşin ve 3 taksit imkanıyla satılık 4 arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, büyüklükleri 5 bin 255 ile 8 bin 123 metrekare arasında değişen 4 arsayı yüzde 25 peşin ve 3 taksit imkanıyla satıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hal fiyatları belli oldu! İşte İstanbul Balık Hali 5 Nisan 2022 fiyat listesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 5 Nisan 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki halde balık fiyatları kaç lira oldu? İşte 5 Nisan 2022 İstanbul Balık Hali fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 1 Nisan 2022 fiyatları belli oldu! İşte fiyat listesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 1 Nisan 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki halde balık fiyatları kaç TL? İşte 1 Nisan 2022 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin fiyatları belli oldu! İşte 31 Mart 2022 fiyat listesi! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin güncel fiyat listesi belli oldu. Peki balık fiyatları ne oldu? İşte 31 Mart 2022 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hal fiyat listesi...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi pandemi boyunca esnaftan kira almayacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, pandemi süreci boyunca  Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmayacağını açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi mıpıme katılıyor Haberi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi mıpıme katılıyor

FRANSA’nın Cannes kentinde gerçekleşecek MIPIM Gayrimenkul Fuarı 10-13 Mart tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açacak. Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren yatırımcıların buluştuğu fuarda bu yıl şehirler de tanıtılacak. Fuarda Türkiye’den, İstanbul , Ankara, Antalya ve Balıkesir olmak üzere pek çok şehir, vitrinlerindeki en son projelerini tanıtacak. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’ i MIPIM’ de, lojistik, yenilenebilir enerji ve turizm projeleri ile ön plana çıkartacağını dile getirdi.


LOJİSTİK KÖY KURULACAK

Balıkesir’in, İstanbul, Bursa ve İzmir illerinin köşelerini oluşturduğu var sayılan üçgenin tam ortasında bulunduğunu belirten Başkan Uğur, geliştirilen projeler ile önümüzdeki yıllarda şehrin sanayi ve lojistik merkez haline gelmesi beklediklerini söyledi. Balıkesir’ in Marmara Denizi’ ne kıyısı olan ilçelerinden olan Bandırma ilçesinin bu konuda umut vaat ettiğini dile getiren Uğur, “...