23 / 04 / 2024

Balıkesir Dursunbey OSB imarı

Balıkesir Dursunbey OSB imarı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Balıkesir Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi imar planını onayladı. 969 dönümlük alan Dursunbey OSB'ye devredildi.

Balıkesir'de 13 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 7 Eylül'de!

Balıkesir ili Dursunbey Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Dursunbey ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkulü 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 60 adet konut bulunuyor.

TOKİ Balıkesir Dursunbey alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Dursunbey alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ, Balıkesir'de 160 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Balıkesir Dursunbey'de yapımı devam eden 2+1 ve 3+1 nitelikli 160 konutu satışa çıkardı.

Balıkesir Dursunbey OSB’den bedelsiz arsa tahsisi!

Balıkesir'in en büyük ilçesi Dursunbey’de bin 20 dönüm üzerine kurulan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi bedelsiz arsa tahsisi ve 4. derece teşviklerle yatırımcılara bedelsiz olarak arsa tahsis ediyor...

Balıkesir TOKİ 160 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir Dursunbey 160 konut ihalesi 31 Temmuz'da!

Balıkesir Dursunbey Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Temmuz tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir 160 konut ihalesi 31 Temmuz'da!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Balıkesir Dursunbey'e 160 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Dursunbey'de 160 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

Balıkesir'de acele kamulaştırma kararı!

154 kV Tatlıpınar RES-TM Balıkesir OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Dursunbey OSB imarı Haberi

Balıkesir Dursunbey OSB imarı

Balıkesir Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi imar planı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı. Yeni süreçte altyapı ihale süreci başlayacak.


Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın göç ve işsizliğe yönelik olarak Belediye Başkanlığı görevine gelmeden önce sözünü verdiği Organize Sanayi Bölgesinde oldukça önemli aşama kaydedildi. Diğer illerde açılan Organize Sanayi Bölgelerinin 8 yıllık süreçte geldiği imar planı aşaması Dursunbey Belediyesi tarafından 18 ayda tamamlanarak Bakanlığa sunuldu. Ayrıca OSB’nin bulunduğu alan olan Akbaşlar Bölgesinden 969 dönümlük alan 232 bin TL bedelle hazineden alınarak Dursunbey OSB yönetimine geçti.


Bu önemli gelişmenin ardından Bakanlık tarafından kabul edilen Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi imar planı Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan tarafından Ankara’da imzalandı. Bilim Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk’ün katılımı ile gerçekleşen...