24 / 04 / 2024

Balıkesir Dursunbey projeleri

Balıkesir Dursunbey projeleri

Balıkesir Dursunbey Belediyesi tarafından çalışmaların tamamlandığı Aşağı Sanayi bölgesinde keresteci esnafları onuruna akşam yemeği verildi. Yatırımlardan bahsedildi.

Balıkesir Dursunbey'e 35 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Dursunbey'de katıldığı törenlerde toplam bedeli 35 milyon 100 bin lira olan yatırımların açılışlarını ve hizmet alımlarını gerçekleştirdi.

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu! 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu... 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022! Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Balıkesir'de kaç konut inşa edecek? Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022...

Balıkesir'de 13 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 7 Eylül'de!

Balıkesir ili Dursunbey Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Dursunbey ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkulü 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 60 adet konut bulunuyor.

TOKİ Balıkesir Dursunbey alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Dursunbey alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ, Balıkesir'de 160 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Balıkesir Dursunbey'de yapımı devam eden 2+1 ve 3+1 nitelikli 160 konutu satışa çıkardı.

Balıkesir Dursunbey OSB’den bedelsiz arsa tahsisi!

Balıkesir'in en büyük ilçesi Dursunbey’de bin 20 dönüm üzerine kurulan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi bedelsiz arsa tahsisi ve 4. derece teşviklerle yatırımcılara bedelsiz olarak arsa tahsis ediyor...

TOKİ Balıkesir projeleri 2020!

TOKİ Balıkesir 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Balıkesir projeleri 2020 başvuru ne zaman? 2020 TOKİ Balıkesir fiyatları ne kadar? TOKİ Balıkesir projeleri nerelerde? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Balıkesir projeleri...

Balıkesir TOKİ 160 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir Dursunbey 160 konut ihalesi 31 Temmuz'da!

Balıkesir Dursunbey Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Temmuz tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir 160 konut ihalesi 31 Temmuz'da!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Dursunbey projeleri Haberi

Balıkesir Dursunbey projeleri

Geçtiğimiz yaz aylarında Aşağı Sanayi bölgesinde başlatılan genişletme çalışmaları kapsamında özellikle tonajlı araçların kullandığı fakat darlığı sebebi ile büyük sıkıntılar yaşatan yol Dursunbey Belediyesi tarafından genişletilmişti. Başkan Bahçavan çalışmaların tamamlandığı bu yolda yerlerinden feragat ederek genişletme çalışmalarına destek olan keresteci esnafları onuruna akşam yemeği verdi.


GENİŞLEME ÇALIŞMALARINA FESTEK OLAN İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR

Yemeğe Başkan Bahçavan'ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, Belediye Meclis üyesi Vacit Kahvecioğlu, Dursunbey Keresteciler Derneği Başkanı Ercan Bal, Dernek yöneticileri ve çok sayıda iş adamı katıldı. Yemeğin ardından konuşma yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, katılan herkese teşekkürlerini sundu. Aşağı sanayi bölgesinde geçtiğimiz yıl ve bu yıl içinde gerçekleştirilen genişletme çalışmalarında desteği bulunan esnaflarla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Bahçavan, daha önce Keresteci esnafları ile...