20 / 04 / 2024

balıkesir ivrindi eğitim kampüsü nereye yapılacak

balıkesir ivrindi eğitim kampüsü nereye yapılacak

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, içinde sağlık meslek lisesi, imam hatip lisesi, ortaokul, çok programlı lise, spor salonu ve 200 kişilik öğrenci yurdunun da yer alacağı eğitim kampüsü yapılacağı açıklandı...

Balıkesir İvrindi'de 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika değişikliği! Peş peşe açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika değişikliği geldi...Peş peşe açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ’den Balıkesir Bigadiç’e 346 konut!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 346 adetlik konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir'de 4 yeni inşa edecek.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Balıkesir'e 2023'e kadar 15 bin yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın daveti üzerine Balıkesir'e geldi. Kurum, Balıkesirlilere kentsel dönüşüm müjdesi verdi...

TOKİ'den Balıkesir Altıeylül'e 762 yeni konut!

Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Dinkçiler Mahallesi 762 adet konut 26 adet ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Balıkesir Sakarya İlkokulu yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Sakarya İlkokulu’nun depreme karşı yenilenmesi amacıyla yıkımı yapıldı.

Balıkesir'deki riskli 51 okul için yıkım kararı!

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan kontroller ve değerlendirmelerin ardından Balıkesir'de deprem riski taşıyan 51 eğitim binası için yıkım kararı verildi.

Balıkesir Edremit’e yurt müjdesi!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Canbey, Edremit'e 250 kişilik yurt yapılacağının müjdesini verdi.

TOKİ'den Balıkesir Dursunbey'e 160 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Dursunbey'de 160 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru tarihi!

Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 32 adet konut bulunuyor.

balıkesir ivrindi eğitim kampüsü nereye yapılacak Haberi

balıkesir ivrindi eğitim kampüsü nereye yapılacak


Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, içinde sağlık meslek lisesi, imam hatip lisesi, ortaokul, çok programlı lise, spor salonu ve 200 kişilik öğrenci yurdunun da yer alacağı eğitim kampüsü yapılacağı açıklandı.


Eğitim kam püsü için tüm projelerin hazır olduğunu anlatan Kaymakam Ökkeş Beyaz, imam hatip lisesi için hayır severlerin desteklerini beklediklerini söyledi. İvrindi ilçesinde, eğitim kampüsü için 55 dekarlık alan tahsis edildi. Çekme alanı mevkiindeki arsa için projelerin hazır olduğunu anlatan Kaymakam Ökkeş Beyaz, “İlçemize eğitim kampüsü kazandırmak için kolları sıvadık. Kampüs için proje de, para da hazır. Ancak imam hatip lisesinin yapımı için hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz. İlçemize modern bir tesis kazandırmak için kolları sıvadık. Çekme alanı mevkiinde 55 dekarlık yerimiz hazır. Sağlık meslek lisesi ve çok programlı lise devlet imkanı ile olacak....