28 / 03 / 2024

Balıkesir İzmir hava durumu

Balıkesir İzmir hava durumu

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma kapandı. İstanbul'u Ege bölgesine bağlayan Balıkesir-İzmir karayolunda yağış nedeniyle ulaşım durdu. Ekipler, Çanakçı mevkisinde yolu açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Son Dakika! Balıkesir'de şiddetli iki deprem art arda meydana geldi: AFAD'dan ilk açıklama

Son dakika haberine göre Balıkesir'de saat 02:00 sularında iki şiddetli deprem meydana geldi. Depremlerin şiddeti açıklandı. AFAD, depremle ilgili Türkiye'ye ilk bilgileri paylaştı. Son depremler Bursa, Manisa, İzmir ve İstanbul'da hissedildi. İşte detaylar..

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

TOKİ 50 bin konut Balıkesir 2019!

TOKİ 50 bin konut kampanyası kapsamında İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Balıkesir gibi şehirlerde yeni projeler inşa edilecek. Balıkesir'de bu kapsamda 1,160 adet konut satışa sunuluyor. İşte TOKİ 50 bin konut Balıkesir 2019 şartları...

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Balıkesir Merkez Havalimanı'nın yüzde 62'si tamamlandı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, inşaat çalışmaları devam eden  Balıkesir Merkez Havalimanı inşasının yüzde 62 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Balıkesir Devlet Hastanesi'nin yolu büyükşehirden!

Sağlık Bakanlığı tarafından İzmir Yolu üzerinde yapımı devam eden ve geçici kabul aşamasına gelen 1100 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yetkililerden bilgi aldı.

Balıkesir Airbus Restaurant Cafe hizmete açıldı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Türk Hava Yolları (THY) tarafından uzun yıllar kullanıldıktan sonra uçuş ömrünü tamamlayan "Airbus A340" tipi yolcu uçağı, restoran ve düğün salonu olarak hizmete açıldı.

Doğrucan Mobilya 12'nci şubesini Balıkesir'de açtı!

Doğrucan Mobilya, İzmir, Manisa, Aydın, Salihli, Denizli ve Uşak mağazalarının ardından 12'nci şubesini Balıkesir'de açtı.

Balıkesir Burhaniye AVM 2016 yılının sonunda açılacak!

İzmir'de Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından Basmane Mürselpaşa Caddesi'ne X yapılan 45'i suit, 207 odalı Ramaza Plaza İzmir Oteli'nden sonra aynı şirketin Balıkesir Burhaniye'de ilk AVM projelerini hayata geçireceği öğrenildi.

Balıkesir'e Bilim Merkezi kuruluyor!

Her biri için en az 10 milyon lira kaynak ayrılan bilim merkezlerinin 6'ncısı Balıkesir'de kuruluyor. İzmir'de ise Büyükşehir Belediyesi'nin TÜBİTAK'a henüz merkez yeri bile göstermediği belirtildi.

Gelişen Kentler Zirvesi'nin 7.'si Balıkesir'de yapıldı!

GYODER, daha önce Bursa, Konya, Gaziantep, İzmir, Samsun ve Kayseri'de düzenlediği Gelişen Kentler Zirvesi'nin yedincisini, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile geçen hafta Balıkesir'de gerçekleştirdi.

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma açıldı!

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma açıldı. Yoğun kar yağışı nedeniyle 30 Aralık'ta ulaşıma kapanan Balıkesir-İzmir karayolu açıldı.Yolun kapanması sonrası çalışmalarını aralıksız sürdüren karayolları ekipleri, zemini kardan temizledi.

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma kapandı!

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma kapandı. İstanbul'u Ege bölgesine bağlayan Balıkesir-İzmir karayolunda yağış nedeniyle ulaşım durdu. Ekipler, Çanakçı mevkisinde yolu açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir İzmir hava durumu Haberi

Balıkesir İzmir hava durumu

Balıkesir'de öğlen başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı, ulaşımda aksamalara yol açtı.


İstanbul'u Ege bölgesine bağlayan Balıkesir-İzmir karayolunda yağış nedeniyle ulaşım durdu. Ekipler, Çanakçı mevkisinde yolu açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.


Yolda kalan sürücüler ise çalışmaların tamamlanmasını bekliyor.


Bu arada, Balıkesir'i Bigadiç ve Sındırgı ilçelerine bağlayan yolun Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi yakınındaki bölümünde trafik kontrollü ve güçlükle sağlanıyor.


Çanakkale'de eğitime kar engeli


Çanakkale'de, yoğun kar yağışı nedeniyle okul öncesi kurumlar, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün öğleden sonra ve yarın için ara verildi.


Valilikten yapılan açıklamada, kentte olumsuz hava koşullarının etkili olduğu belirtildi.


Bunun, günlük yaşamı etkilediği ifade edilen açıklamada, okul öncesi kurumlar, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün öğleden sonra ve yarın için ara verildiği duyuruldu.


Açıklamada, yılbaşı ve hafta...