27 / 04 / 2024

balıkesir modern kentleşme hamlesi

balıkesir modern kentleşme hamlesi

Balıkesir, "modern kentleşme hamlesi'ni "Yeni Karesi" projesiyle başlatıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut AŞ'nin (BALTOK) geliştirdiği proje, Balıkesirlilere nitelikli konut ve yaşam alanları sunacak.

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, 1 Adet 24 Derslikli Lise, 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu, Edremit İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Lise ve 100 Kişilik Pansiyon, Gömeç İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Balıkesir'de 23 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gümüşçeşme'de yer alan arsayı 23 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir’in deprem master planı hazırlanıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Balıkesir’in deprem master planını hazırlamak için süreç başlattık. Bu kapsamda Balıkesir’in yapı stokunu inceliyor, hangi noktaların kentsel dönüşüme ya da sağlıklılaştırma çalışmalarına ihtiyacı olduğunu tespit ediyoruz" dedi...

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Balıkesir Altıeylül'de 10.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, Gümüşçeşme Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 10 milyon 331 bin 371,16 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014'te Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.

TOKİ Balıkesir Balya'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Balya'da inşa ettiği 112 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Balıkesir Karesi'nin çehresi değişiyor!

Balıkesir’in Karesi ilçesini 21. yüzyılın modern şehirlerinden biri haline getirmek için gece gündüz çalışan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi, yaklaşık 40 yıldır kullanılan ve artık ihtiyaca cevap veremeyen Köylü Garajı’nı 20 günde baştan aşağıya yenileyerek hizmete açtı...

Balıkesir Savaştepe'ye modern pazar yeri!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Savaştepe Kanalizasyon Şebeke ve Su Arıtma Tesisi ile Pazaryeri'nin temeli atıldı.

Balıkesir Yeni Karesi Projesi'nin temeli yarın atılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki ile kurulan BALTOK, yeni vizyon kenti Balıkesir’de kentleşme alanında dev bir hamle olan Yeni Karesi projesinin temelleri yarın atılıyor.

Balıkesir Sındırgı'ya 16 milyonluk yatırımın temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sındırgı'da BASKİ'nin 16 milyon 200 bin TL değerindeki İçme Suyu, Kanalizasyon Şebeke Hattı ve Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törene katıldı.

balıkesir modern kentleşme hamlesi Haberi

balıkesir modern kentleşme hamlesi

Balıkesir, "modern kentleşme hamlesi'ni "Yeni Karesi" projesiyle başlatıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut AŞ'nin (BALTOK) geliştirdiği proje, Balıkesirlilere nitelikli konut ve yaşam alanları sunacak. Mayıs ayında GYODER tarafından yedincisi düzenlenen "Gelişen Kentler Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Balıkesir, zirve sonrası kazanımlarını "Yeni Karesi" projesiyle hayata geçirmeye hazırlanıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, BALTOK ile geliştirecekleri projelerle, Balıkesirlilerin hak ettikleri modern, sağlam ve ferah konutlara kavuşacağını açıkladı. Uğur, İstanbul, Bursa, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşların Balıkesir'de sosyal donatılarıyla tam bir yaşam alanı olacak mesken sahalar talep ettiğini dile getirdi. Uğur, Balıkesir'in geniş bulvarlar, ticari birimler ve kamu yatırımlarıyla yeniden inşa edileceğini dile getirdi. Geniş bahçeleri, yeşil alanları ve modern site yaşantısıyla mahalle kurgusunu bir...