28 / 03 / 2024

Balıkesir Organize sanayi bölgesi

Balıkesir Organize sanayi bölgesi

Balıkesir'e 120 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlayan Alman Preiss Daimler'in (PD Grup) Yönetim Kurulu Başkanı Jürgen Preiss Daimler, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu.

Balıkesir OSB'ye yatırımcı akını!

Organize Sanayi Bölgesi, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu İsmail Uğur, organize sanayi bölgesine akın eden yerli ve yabancı firmaların yeni yatırımlar için projelerini sürdürdüklerini söyledi.

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir İvrindi'de 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İvrindi Belediyesi Balıkesir'de imarlı arsa satacak! İhalesi 20 Haziran'da!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi Kurtuluş'ta yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Balıkesir'de 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

Balıkesir Dursunbey OSB’den bedelsiz arsa tahsisi!

Balıkesir'in en büyük ilçesi Dursunbey’de bin 20 dönüm üzerine kurulan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi bedelsiz arsa tahsisi ve 4. derece teşviklerle yatırımcılara bedelsiz olarak arsa tahsis ediyor...

Balıkesir'e yeni organize sanayi bölgesi kuruluyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir organize sanayi bölgesi kuruyor.

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Balıkesir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası işbirliğiyle imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Balıkesir Teknokent'in temeli atıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de Teknokent ve S.S Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin temelini attı.

Balıkesir OSB ile İŞBİR arasında arsa sözleşmesi imzalandı!

TSKGV iştiraki İŞBİR Elektrik Sanayi AŞ ile Balıkesir OSB arasında arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

Balıkesir Marangozlar Sitesi'nin ihalesi 1 Ağustos'ta!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilecek olan Marangozlar Sitesi'nin 1 Ağustos'ta ihaleye çıkacağını söyledi.

Balıkesir Organize sanayi bölgesi Haberi

Balıkesir Organize sanayi bölgesi

Balıkesir'e 120 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlayan Alman Preiss Daimler'in (PD Grup) Yönetim Kurulu Başkanı Jürgen Preiss Daimler, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu.


OSB'yi ve ardından Gökköy Lojistik Merkezi'ni gezen Daimler, OSB Müdürü Mesut Eray, yönetim kurulu üyeleri Nazmi Yarış ve Bedri Kurtoğlu ile Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler'den bilgi aldı.


Daimler, kendisinin bin 200 hektarlık bir OSB alıp yönettiğini belirterek, "Onun için bu konularda bilgim var. OSB'mizde 360 şirketimiz var. 13 bin kişi de çalışanlarımız var. Batı ve Doğu Almanya birleştikten sonra o yeri alıp yeniden canlandırdım. Tekrar hayata geçirdik. Kendi inşaat şirketim vardı" dedi.


Gördüğü kadarıyla Balıkesir'in gelişmiş bir OSB'ye sahip olduğunu ifade eden Daimler, "Tabii su tesisatı hangi maddeleri temizleyebiliyor, hangilerini temizleyemiyor bu ilgimi çeker. Gördüğüm kadarıyla...