24 / 04 / 2024

Balıkesir projeleri

Balıkesir projeleri

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Balıkesir'de Türkiye'nin 6'ncı Bilim Merkezi inşa edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'nin 6'ncı Bilim Merkezi inşa edilecek. Çamlık Rekreasyon Alanı'na kurulacak olan Bilim Merkezi için 40 milyon liralık bütçe ayrıldı.

Balıkesir'deki projeler hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de toplu açılış törenine katıldı. Gündeme ilişkin açıklamalar yapan Erdoğan, yatırımları ve projeleri anlattı.

Balıkesir'e 175 milyon liralık 31 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen 31 tesisin temel atma törenine katıldı.

Balıkesir'de TOKİ'den OSB'ye uzanacak banliyö hattı açılacak!

Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve muhtarlar, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur'u ziyaret etti. Uğur, projeleri ve yatırımları anlattı.

Balıkesir Yeni Havalimanı 2018'de açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yeni havalimanının müjdesini verdi. Uğur, Balıkesir Yeni Havalimanı'nın 2018'de açılacağını söyledi.

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii için imzalar atıldı!

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii projesini inşa edecek olan müteahhit firmaların temsilcileri ile imzalar atıldı.

Tuncay Sonel'in Balıkesir'de gerçekleştirdi projeler!

Bandırma Şehir Gazetesi köşe yazarı olan Cemal Vural Atabey, bugünkü yazısında Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel'in bölgede gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o haber...

Edip Uğur: Balıkesir cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehri 2040’ta 600 bin nüfusa ulaşacağını düşünerek planladıklarını vurguladı. Uğur, “Yeni konut alanlarına, ticaret merkezlerine ihtiyacımız var. Balıkesir cazibe merkezi haline gelecek” diye konuştu

BASKİ'den İvrindi'ye 5.3 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ'nin yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. İvrindi İçme Suyu İletim Hatları ve Depo İnşaatları Temel Atma Töreni, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da katılımıyla yapıldı.

Balıkesir Toplu Konut'tan 110 milyonluk proje!

Çay Deresi Rekreasyon Alanı karşısında yer alan ve çoğu metruk yapılardan oluşan alanın kent yaşamına kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut (BALTOK) A.Ş. tarafından hazırlanan proje hak sahiplerine tanıtıldı.

Balıkesir Zağnos Meydanı için 3 yeni proje tanıtıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e değer kazandırmak amacıyla Zağnos Paşa Kent Meydanı ile ilgili 3 alternatifli projeyi basına tanıttı.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'in vizyon projelerini anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’in gelişimi ve kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri basına tanıttı. Uğur, Balıkesir'in projelerle Türkiye ve dünyada cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Balıkesir Çay Deresi'nin 1. etabı Ekim'de tamam!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı birinci oturumu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un başkanlığında Salih Tozan Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Hollanda'dan Balıkesir projelerine ilgi!

MIPIM'e Türkiye'den katılan belediye ve inşaat şirketlerine yabancıların yoğun ilgisi vardı.Uğur: Bandırma'da düşündüğümüz liman ve sanayi ile ilgili Hollandalı bir şirketin yetkilileri 'Buraya 15 milyar dolar yatırım yapmaya hazırız' diyorlar" dedi.

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu! 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu... 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022! Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Balıkesir'de kaç konut inşa edecek? Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022...

TOKİ Balıkesir projeleri 2020!

TOKİ Balıkesir 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Balıkesir projeleri 2020 başvuru ne zaman? 2020 TOKİ Balıkesir fiyatları ne kadar? TOKİ Balıkesir projeleri nerelerde? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Balıkesir projeleri...

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Balıkesir Şehir 2023 projesi için teknik inceleme!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun projeleri arasında yer alan Şehir 2023 projesi için teknik inceleme yapıldı.

Balıkesir'de büyük değişim başladı!

Balıkesir'de bu yıl yüzlerce proje başlayacak.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, şehrin çehresini değiştirecek projeleri tanıttı.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için imzalar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan bilim merkezi için imzalar atıldı.

Balıkesir'deki projeler hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de toplu açılış törenine katıldı. Gündeme ilişkin açıklamalar yapan Erdoğan, yatırımları ve projeleri anlattı.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile Antalya’da!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

Balıkesir'e 1,5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur "Balıkesir 1,5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım çekti" dedi. Uğur konuşmasına "Bu yatırımlara karşın Balıkesir'i cazibe merkezi ve yaşanır bir kent haline getirmek için vizyon projeleri hayata geçirdik" diye ekledi.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile MIPIM’de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açan dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarı olan MIPIM'de yerini aldı.

Balıkesir projeleri Haberi

Balıkesir projeleri

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir’deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. 10 ilçede inşaat aşamasında olan 12 yatırımın maliyetinin 88 milyon 780 bin lira olduğunu belirten Demiraslan, 100 yataklı Burhaniye Devlet Hastanesi’nin Kurban Bayramı'ndan sonra açılacağını söyledi. 

25 üniteli Bandırma Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin temelinin bu ay içinde atılcağını söyleyen Demiraslan, “Bandırma’da Devlet Hastanesi’nin Kardiyovasküler Cerrahi ve Modern Yoğun Bakım ünitelerinin 2-3 ay içerisinde hizmete girmesi bekleniyor. Diyaliz ünitesi de hastane bahçesine yapılacak 30 ünitelik diyaliz merkezine taşınmasıyla birlikte acil servis daha geniş, modern ve kullanışlı bir alana kavuşacak” dedi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, önümüzdeki dönemde çok sayıda sağlık yatırımının gündemde olduğunu ve birçok hastanenin de inşaatının tamamlanacağını açıklayan Demiraslan, Balıkesir’in yeni yatırımlarla sağlıkta çığır açacağını kaydetti.

Başkan...