20 / 04 / 2024

Balıkesir Sarıkız Meydanı

Balıkesir Sarıkız Meydanı

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sarıkız Meydanı'nın inşaatını tamamlıyor.

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi için imzalar resmen atıldı. Söz konusu proje, Balıkesir Susurluk'ta inşa edilecek. İşte o son dakika gelişmesi...

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil ya da devremülk projesi geliştirmek için start verdi. Proje için şirket kurulacak. İşte ayrıntılar....

Balıkesir Büyükşehir iki taksitle tam 5 arsa satacak! İmarlı arsalar için bu tarihe dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir'de yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Edremit'te 2 arsa ve 1 konut satılıyor! 592 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Balıkesir ili Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Çıkrıkçı, Hamidiye ve Sarıkız mahallesinde yer alan 2 arsa ile 1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Balıkesir meydan projesinin ilk etabı tamamlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir meydan projesinin ilk etap çalışmalarını tamamladı. 6 ayda yapımı biten proje alt yapı sorununu çözdü.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Balıkesir Ayvalık'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları!

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları ve proje detayları...

Balıkesir Sarıkız Meydanı Haberi

Balıkesir Sarıkız Meydanı

Yapımı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Akçay Sarıkız Meydanı ve kordon düzenlemesi tamamlanıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ramazan Bayramı dolayısıyla tatile gelecek vatandaşların bu meydandan faydalanabilmesi konusunda hassas davrandıklarını söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, çalışmaları yerinde denetledi.

Koordinatör Daire Başkanı Fatih Aka’nın da hazır bulunduğu incelemelerde çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Başkan Kafaoğlu konuyla ilgili olarak, “Ramazan Bayramı dolayısıyla körfez bölgemize yoğun talep olacağını biliyoruz. Sahil bandımızı güzelleştirmek ve daha kullanışlı hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güre, Akçay, Altınoluk, Zeytinli plajlarımızın temizlik işlemleri Çevre Kontrol Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi ve tatil sezonuna hazır hale getirildi. Anlık olarak çalışmaları da devam ediyor. İstiyoruz ki, Akçay Sarıkız Meydanını bayrama kadar yetiştirelim ve halkımızın hizmetine...