28 / 03 / 2024

balıkesir ulaşım projeleri

balıkesir ulaşım projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Balıkesir'de yeni ulaşım yollarının temeli atılıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Büyükşehir Belediyesi olarak Balıkesir'i geleceğe hazırlıyoruz" dedi.

Ulaşım projelerinin bitmesiyle yatırımcılar Balıkesir'e akın edecek!

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur bir uçak dolusu yatırımcıyı Balıkesir'de iki gün süreyle ağırladı.Böyle bir etkinlik ve sunum Türkiye'de ilk kez yapıldı.

Balıkesir'de 62 yeni proje hayata geçirilecek!

Gelişen Kentler Zirvesi, 6-7 Mayıs’ta Balıkesir’de düzenlenecek. Turizmden enerjiye, lojistikten gayrimenkule yatırım fırsatları sunan kentte 62 yeni proje hayata geçecek.

Balıkesir marka kent oluyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, farklı bölgelerinde farklı özellikleri ile ön plana çıkabilecek potansiyele sahip kentte, 5 yıldızlı projeleri teker teker faaliyete geçiriyor.

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi için imzalar resmen atıldı. Söz konusu proje, Balıkesir Susurluk'ta inşa edilecek. İşte o son dakika gelişmesi...

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi! Tek bir ilçedeki 506 konut için tarih belli oldu!

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi... Tek bir ilçedeki 506 konut için tarih belli oldu... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir projesi için adeta Mart 2023 müjdesi geldi! Tam 458 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir projesi için adeta Mart 2023 müjdesi geldi... Tam 458 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte TOKİ Balıkesir projesi detayları...

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu! 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu... 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Balıkesir’de çok sayıda sözleşmeli personel alınacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Balıkesir Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alım ilanını duyurdu. Buna göre çok sayıda personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! Tam 458 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi... Tam 458 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir projesinde son dakika müjdesi! 506 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir projesinde son dakika müjdesi geldi. 506 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ'den Balıkesir’e 142 konutluk müjde!

Yeni yatırımlar için hazırlıklarını tamamlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Projesi’nin ihalesini 9 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Altıeylül’de 3 bin 750 konut inşa edecek! Tüm detaylarıyla TOKİ Balıkesir!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Altıeylül projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir Altıeylül 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 7 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü Ayvalık'ta 2 arsa satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla! 

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesi, Küçükköy Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 8 taksit imkanıyla satıyor...

Balıkesir'de 21.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de 21 milyon 172 bin 864 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

balıkesir ulaşım projeleri Haberi

balıkesir ulaşım projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak çalışmalarını yerinde inceledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Kafaoğlu kavşak çalışmasının tamamlanmasıyla Balıkesir merkezde iki ilçenin birbirine bağlanacağını açıkladı. Balıkesir’de şehir içi trafiğinin rahatlayacağını belirten Kafaoğlu, 2019 yılı gelmeden kavşağın trafiğe açılacağını söyledi.

Yüklenici firmanın fore kazıkları çakarak ayakları yaptığını belirten Başkanı Kafaoğlu, “En son kirişler gelerek inşaat tamamlanacak. İnşallah yılbaşına kadar kavşak çalışması bitecek. Balıkesir’in iki ucu bir araya gelecek. Altıeylül ile Karesi ilçemizi Paşaalanı, Sefaköy, Ali Hikmet Paşa Mahallesi tarafıyla özellikle şehir hastanesi, adliye ve yeni açılacak alışveriş merkezine doğru olan Bahçelievler, Plevne, Gazi Osman Paşa ve Yıldız Mahallesi bölgesine bağlayacak. Sürücüler şehir içerisine girmeden emniyetin oradaki kavşaktan, devlet demiryolları üst geçidi, Cengiz Topel’in...