26 / 04 / 2024

balıkesir yatırımları

balıkesir yatırımları

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "TOKİ vasıtasıyla Balıkesir'e 7 bin 330 konut yaptık." dedi.

Balıkesir yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir’deki yatırımlarla ilgili açıklamalar yaptı. Kafaoğlu, "Balıkesir cazibe merkezi olacak" dedi.

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

Balıkesir'deki projeler hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de toplu açılış törenine katıldı. Gündeme ilişkin açıklamalar yapan Erdoğan, yatırımları ve projeleri anlattı.

Balıkesir Yeni Karesi Projesi'nin temeli atıldı!

Halkoylaması kapsamında Balıkesir’de halka hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte 435 milyon liraya mal olacak Yeni Karesi, Çamlıktepesi ve Hilal Camii projelerinin temellerini attı.

Ahmet Uğur: Balıkesir'i cazibe merkezi yapmak istiyoruz!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katılımı ile Sındırgı’da BASKİ’nin 16 milyon 200 bin TL değerindeki yatırımlarının temeli atıldı.

Tuncay Sonel'in Balıkesir'de gerçekleştirdi projeler!

Bandırma Şehir Gazetesi köşe yazarı olan Cemal Vural Atabey, bugünkü yazısında Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel'in bölgede gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o haber...

Balıkesir'in yolları onarılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri kar ve yağmur yağışları nedeniyle bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Karesi ve Altıeylül ilçelerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler Edremit’te çalışmalarını sürdürmeye başladı.

Balıkesir Karesi konut merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, işadamlarına çalışmalarını ve devam eden projelerini anlattı. 2040 yılının Balıkesir’ini planladıklarını kaydeden Uğur, “Altıeylül iş alanlarının, Karesi ise konut alanlarının merkezi olacak” dedi

Balıkesir'e 10 milyonluk tesis!

Kentin en eski mezbahalarından Göbel Mezbahası, Medist Hayvancılık firması tarafından 10 yıllığına kiralanarak yenilendi

Balıkesir'de 200 milyon liralık 4 fabrika açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de 200 milyon liralık 4 fabrikanın açılışını yaptı. Türkiye’nin her şeye rağmen büyüdüğünü söyleyen Bakan Özlü, “Bu yıl da inşallah beklenenin üzerinde bir büyüme olur” diye konuştu

Balıkesir yatırımlarla cazibe merkezi haline geliyor!

Güney Marmara'da devletimizin yaptığı altyapı yatırımları, otoyollar, bölünmüş yollar, hastaneler, gölet, barajlar ve hızlı trenler gibi yatırımlar ile Balıkesir cazibe merkezi haline geliyor.

Ahmet Edip Uğur'dan mimarlık temalı park müjdesi!

Bandırma'ya çok önem verdiklerini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Bandırma'da Türkiye'nin hatta dünyanın ilk mimarlık temalı parkını hayata geçirmeyi planlıyoruz. TOKİ'den eski kışlaların olduğu yeri alacağız." dedi

Preiss Daimler'den Balıkesir'e 120 milyon Euro'luk yatırım!

Balıkesir'e 120 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlayan Alman Preiss Daimler'in (PD Grup) Yönetim Kurulu Başkanı Jürgen Preiss Daimler, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu.

Balıkesir'deki 120 milyonluk dev yatırıma Ankara'dan destek!

Balıkesir Organize sanayi Bölgesi’ne 120 milyon Avro’luk dev yatırım yapacak olan Alman PD Grup Yönetim Kurulu Başkanı Jürgen Daimler ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ankara’da temaslarda bulundu.

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

Balıkesir'de gayrimenkul yatırımları hızlandı!

Balıkesir'de turizm ve gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor. Edremit bölgesinde yeni binaların metrekare birim değeri 1.500 TL'den başlıyor.

Yatırımların önünü açacak anayasa geliyor!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mardinli iş adamlarıyla bir toplantıda buluştu. Toplantıda konuşan Ağbal, ''Ertelenen yatırımların yapılabilmesinin önünü açacak bir anayasa değişikliği olacak'' dedi.

Denizli'ye yapılan kamu yatırımları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli'ne yönelik kamu yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı, sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Balıkesir yatırımlarla cazibe merkezi haline geliyor!

Güney Marmara'da devletimizin yaptığı altyapı yatırımları, otoyollar, bölünmüş yollar, hastaneler, gölet, barajlar ve hızlı trenler gibi yatırımlar ile Balıkesir cazibe merkezi haline geliyor.

Balıkesir yatırımlarında son durum!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Balıkesir’i marka şehir yapma yolunda önemli adımlarından olan, kente değer katacak, modern şehirleşmenin önünü açacak ve ilçelerdeki yaşamı kolaylaştıracak hizmetleri ile projeleri hızla devam ediyor.

Balıkesir’de en çok arsa ve emlak yatırımları kazandırdı!

Balıkesir’de en çok arsa ve emlak sektörü kazanç sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, 5 yıl içinde oluşacak yatırımlar neticesinde emlak ve arsa fiyatlarının 3'e katlanacağının sinyalini verdi.

Balıkesir'de otel yatırımları artıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, otel yatırımlarıyla ilgili birçok projenin ihale safhasında olduğunu belirterek, turizmde atağa geçtiklerini söyledi.

Mordoğan'da turizm yatırımları artıyor!

Coşkun Beşok, Mordoğan'daki yatırımlarını büyüttü. Beldedeki Ayı Balığı Koyu'nu satın alan Beşok, buraya bölge için de önemli bir prestij kaynağı olan 5 yıldızlı otel kalitesinde bungolov evlerden oluşan Seal Beach Club'ı inşa etti.

Balıkesir'de ulaşım yatırımlarına öncelik verilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kentin en büyük önceliğinin çevre yatırımları olduğunu vurguladı. Balıkesir merkez ve kırsaldaki çöplerin vahşi şekilde depolandığını belirtti...

Greenpro Enerji Verimliliği ve Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Greenpro Enerji Verimliliği ve Yatırımları Anonim Şirketi, Mehmet Ali Sağkan, Mustafa Kemal Tanrıverdi, Serdar Özpoyraz ve de Mehmet Emin İbalı Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde kuruldu.

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

balıkesir yatırımları Haberi

balıkesir yatırımları

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Balıkesir Stadyumu'nda düzenlenen mitinginde bazı açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Balıkesir'in denizi, yeşili ve insanıyla ayrı bir güzel olduğunu söyleyen Erdoğan, bunun için son 16 yılda yapılan yatırımlar hakkında da bilgi verdi.

Erdoğan, 25 katrilyon değerinde Balıkesir'e yatırım yapıldığını söyleyerek, şöyle konuştu:

"Konuşuyorlar. Laf ola beri gele. Bunlar daha çırak bile değil, çırak. Biz, yol aldık, yol. Çıraklığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde bıraktık. Ondan sonra Başbakanlıkta kalfalık, cumhurbaşkanlığında ustalık ve muhteşem kadromuzla hamdolsun Türkiyemizi muassır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıdık. 

Eğitimde 3 bin 250 adet yeni derslik, 4 bin 476 yatak kapasiteli yükseköğrenim yurdu yaptık Balıkesir'e. Şehir hastanesi konforunda bin yataklı devlet hastanesini yaptık. 24'ü hastane olmak üzere toplam 57 adet sağlık tesisi yaptık....