26 / 04 / 2024

Balıkesir yol çalışmaları

Balıkesir yol çalışmaları

Edremit Belediyesi, kilitli parke taşı döşenmesi için Güre Mahallesi'nde kazı çalışmalarına başladı. Edremit, Güre, Akçay, Zeytinli, Altınoluk bölgelerinde yapımı planlanan toplam 46.000m2 asfalt kaplama çalışması yapılmaya başlanacak.

Balıkesir'de yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor!

Balıkesir’in burhaniye Belediyesi bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelindeki yol yapım ve tamir çalışmalarını hızlandırdı.hızlandırdı. Burhaniye Belediyesi genişleyen hizmet alanı ile şehrin dört bir yanında çalışmalara devam ediyor.

Balıkesir’deki 546 köy yolu ulaşıma açıldı!

Balıkesir’de 3 gündür ulaşılamayan 546 köy yolunun tamamı, dün saat 17.00 itibariyle ulaşıma açıldı. Çalışmalara gece-gündüz destek veren Büyükşehir Belediyesi şiddetli kar yağışı nedeniyle yolların bugün de kapanabileceği uyarısında bulundu

Balıkesir'de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kırsal mahallelerdeki yol yapım çalışmalarıyla ilgili denetlemelerde bulundu. Başkan Uğur, ilk olarak Altıeylül ilçesindeki Pamukçu-Cinge mahalleleri arasındaki 4.5 kilometrelik yolda inceleme yaptı.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Hatay'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberindeki heyet Bafra Belediyesi tarafında başlatılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Düzce Selahattin Olcar Köprüsü yol çalışmaları sürüyor!

Düzce Selahattin Olcar Köprüsünden yeni otogara giden yol genişliyor. Belediye ekiplerince başlanan çalışmalar kapsamında kamulaştırması yapılan alanlarda hafriyatlar iş makineleri aracılığıyla kaldırılmaya başlanıldı.

Balıkesir yol çalışmaları Haberi

Balıkesir yol çalışmaları

Edremit Belediyesi, kilitli parke taşı döşenmesi için Güre Mahallesi'nde kazı çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Güre Mahallesi'nde SSK Kampı yanında yapılacak olan kilitli parke taşı ve asfalt çalışmalarına başlanıyor. Edremit'in termal turizm bölgesi olan Güre'de toprak ve kötü durumda olan yollar, asfalt ve kilit parke taşı döşeme işlemiyle tamamen yenilenecek. Hızlı bir şekilde sürdürülen çalışmaların Ramazan Bayramı'nda tamamlanması hedefleniyor. Edremit Belediyesi'nin, ilçenin birçok mahallesinde suren yol çalışmaları Güre Mahallesi'nde de devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü'nün çalışma programında yer alan, yol yapım çalışmaları ilk olarak Güre Mahallesi SSK yoluna 18.000m2 asfalt ve giriş alanına da 2700m2 kilitli parke taş olmak üzere yapım işlerine başlandı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın yerinde incelediği çalışmalarda, Güre Mahallesi SSK yolu boyunca kilit...