19 / 04 / 2024

balinalar altcoin

balinalar altcoin

On-chain balina izleme platformu olarak bilinen WhaleStats, ilk bin Ethereum balinası tarafından en çok satın alınan ilk 10 altcoin projesini paylaştı.

35 bin dolarda tutunan BTC, altcoin’lerin itici gücü oldu!

Kripto para piyasasının lider para birimi Bitcoin’in (BTC) uzun süre kaldığı 28 bin dolar bandından hızlı bir yükselişle 35 bin dolara kadar yükselmesi ve burada istikrar sağlaması ile hareketlenen altcoin’lerdeki artış trendi devam ediyor.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 34 bin 300 dolar civarında işlem görmesiyle giderek güçlenen altcoin piyasasında BitTorrent (BTT) 24 saatte yüzde 21,08 oranında artış gösterdi. GALA yüzde 4,82 ile en fazla değer kaybeden coin oldu.

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Kripto para borsasında neler oluyor? Hangi paralar kazandırdı, hangileri kaybettirdi? Hemen bakın!

Jeopolitik riskler kripto para borsasını da etkiledi. 27 bin dolara kadar geri çekilen Bitcoin (BTC), bir çok altcoin’de de büyük etki yarattı.

Bitcoin 28 bin doları zorlarken, altcoin piyasasında hareketlilik başladı!

Pozitif bir ivme yakalayan BTC, 28.000 doları zorlamaya devam ediyor. Bu süreçte ise altcoin piyasası daha farklı bir hareketlilik yakaladı. İşte son 24 saatte yaşananlar.

Bitcoin, XRP ve altcoinler’deki yükselişin nedeni ne?

Bitcoin ve XRP başta olmak üzere altcoin’lerde yükseliş başladı. Yönetimi altında yaklaşık 600 milyar dolarlık varlık bulunan varlık yönetimi şirketi Bernstein, 13 Temmuz tarihinde paylaştığı bir araştırma notunda kripto para piyasasındaki yükselişe ışık tutarak, Bitcoin ve altcoinler’deki yükselişi

İstediği çıkışı yakalayamasa da bu Altcoin yüzde 200 Yükseldi!

Kripto para borsasında çalkantılı süreç sürüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) halen major düşen trendini kıramaması, haliyle altcoin‘lerin de tahmin edilen büyük çıkışları yaşamasına mani oluyor.

Kripto parada deprem etkisi! Ethereum güçten düşüyor! 

Kripto para sektörünün öncü altcoin‘i Ethereum (ETH), son dönemde fiyat dalgalanmaları ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Ethereum’un dalgalanmaları, tüm altcoin’lerin hamlelerini doğrudan tesiri altına almaya devam etmekte.

Ünlü kripto analistiden bu altcoin’lere övgü: ‘Bu altcoin’ler büyük patlama yapabilir!’

Evai Crypto Ratings’in CEO’su Matthew Dixon, Twitter’dan takip ettiği altcoin’ler ile ilgili bir gönderi paylaştı. Dixon, yaptığı paylaşımında, yakından ilgilendiği altcoin’in Algorand (ALGO) olduğunu ifade etti. Aynı zamanda, Algo’nun “umut verici bir proje” olduğundan söyledi.

Bitcoin'de sorunlar bitmiyor! Bitcoin 28.000 dolar altına indi

Bitcoin’in problemleri devam ediyor ve üçüncü gününde neredeyse 27.000 dolara erişirken başka bir ücret düşüşü yaşandı. Bu hal diğer altcoin’lerin de zarara uğramasına sebep oldu ve özellikle MATIC, SOL, DOGE ve LTC değer kaybetti. Ancak LDO ve BCH çıkışa geçti.

Kripto paralarda rüzgar tersine dönüyor! Uzman isimden bomba tüyo

Lider kripto para birimi Bitcoin’in kripto para piyasası üzerindeki gücünü gösteren Bitcoin hakimiyeti yaşanıyor. Deneyimli kripto para analisti, elinde altcoin olanları zarar etme riskine karşı uyarıda bulundu. İşte tüm detaylar...

Coinbase, 4 altcoin için geçici unstaking sınırlaması uygulayacak!

Tezos (XTZ), Cosmos (ATOM), Solana (SOL) ve Cardano (ADA), sınırlı bir süre için Coinbase'de unstake edilemeyecek.

balinalar altcoin Haberi

balinalar altcoin

On-chain balina izleme platformu olarak bilinen WhaleStats, ilk bin Ethereum balinası tarafından en çok satın alınan ilk 10 altcoin projesini paylaştı.

Platform tarafından alınan verilere göre, Uniswap (UNI) ve Polygon (MATIC) son yirmidört saatte satın alınan ilk 10 token içinde bulunuyor. Kripto çöküşünün ardından toparlanmak için çalışan sektörde 10 Şubat’ta bir düzeltmeden sonra Bitcoin (BTC) ve altcoin projelerinin bazıları, yazının yazıldığı sıralarda kırmızıda işlem görmekteydi.

Ethereum balinaları bu altcoin projelerini seçiyor

Kriptokoin'de yer alan habere göre, WhaleStats'dan alınan verilere göre ilk bin Ethereum balinasının en çok ilgi gösterdiği kripto, lider altcoin projesi Ethereum (ETH) olurken onu USD Coin (USDC) izliyor. Stablecoin projesi Tether (USDT) ise üçüncü sırada yerini aldı. Diğerleri coinler ise şekilde sıralanıyor: "BUSD, GUSD, WOO, SLP, MATIC, UNI...