26 / 04 / 2024

balkon antenleri

balkon antenleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile RTÜK, balkon ve dış cephelerde çanak antenlerin oluşturduğu görüntü kirliliğini engellemek için çalışma başlattı...

Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı'na özel kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Çukurova Balkon'da bayrama özel yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2018!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı kampanyası başladı...

Kartal Çukurova Balkon'da hemen teslim daireler!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon’dan kişiye özel ödeme seçeneği ile her ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli 78 farklı daire tipi bulunuyor...

Çukurova Balkon'da daireler hemen teslim ediliyor!

İnşaat sektöründe 24 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da ev sahibi yapıyor. 

Balkon kapatanlar imar barışına başvurabilir mi?

Balkon kapatanlar imar barışına başvurabilir mi? Balkon kapatanlar bağımsız bölümleri için yapı kayıt belgesi alabilir mi?

Çukurova Balkon’da 138 bin TL indirimle 2+1 daire fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, GYODER, KONUTDER ve İNDER öncülüğünde konut sektörünü canlandırmak üzere başlatılan peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz kampanyasına Çukurova Balkon projesi ile katıldı.

Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek avantajlar!

Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek, yüzde 30 avantajlı faiz oranı ve 10 yıl vadeli kredi ile tarihi fırsat sunuluyor. 1+1'ler 80 bin TL indirimle hemen teslim teslim ediliyor..

Çukurova Balkon'da ramazan müjdesi!

Kartal Çukurova Balkon projesinde 325 bin TL’ye yüzde 5 peşinat ve 10 yıl vade ile hemen teslim daire...

İstanbul'daki konutlarda balkon sorunu var!

Evlerin nefes alan noktaları ise şüphesiz balkonları. Ancak balkonlar sefa değil de dertlerin topladığı mekânlar haline dönüşüyor. İstanbul'daki konutlarda balkon sorunu yaşanırken Ankara'da durum farklı...

Çukurova Balkon'da annelere 5 bin TL mobilya çeki!

Hemen teslim avantajının sunulduğu Çukurova Balkon, Anneler Günü’nde satış ofisini ziyaret ederek bir ay içinde daire satın alacak annelere 5 bin TL değerinde mobilya çeki fırsatı sunuyor. 

Çukurova Balkon'dan 5 ve 6 Mayıs'ta özel indirim!

5 ve 6 Mayıs tarihlerinde Maltepe Park AVM’deki Çukurova Balkon standını ziyaret edenlere özel fırsatlar sunulacak...

Çukurova Balkon güncel fiyatları 2018!

Satışların yüzde 70'inin tamamlandığı Çukurova Balkon'da 0.99 faiz avantajının sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..

balkon antenleri Haberi

balkon antenleri


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), balkon ve dış cephelerde çanak antenlerin oluşturuğu görüntü kirliliğini engellemek için çalışma başlattı. 

     Çevre Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her evin balkonunda ayrı ayrı bulunan çanak anten veya alıcıların ciddi manada görüntü kirliliği oluşturduğunu söyledi. 

     Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın talimatı doğrultusunda RTÜK Başkanı Davut Dursun ile bir araya geldiklerini belirten Baş, bu rahatsız edici görüntüyü ortadan kaldırmak için Kurul ile birlikte komisyon oluşturarak çalışma başlattıkları dile getirdi. 

     Baş, RTÜK'ün uygulamanın teknik yönleriyle ilgilendiğini ifade ederek, 2013 yılı içinde çalışmayı tamamlayarak, 2014'te uygulamayı başlanmayı planladıklarını anlattı. 

     Çevre, ses ve görüntü kirliliğini önleyici her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını ifade...