26 / 04 / 2024

ballı takas

ballı takas

İzmir'deki bir konut kooperatifinin SİT alanındaki arazisi için 20 yıl önce gerçekleştirilen ve basında "Ballı Takas" olarak yer alan arsa trampası, Hazineye 20 yıl sonra 123 milyon YTL'lik fatura çıkardı.

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Cavit Arı'dan Kaş'taki Kaymakamlık lojmanının villayla takasına tepki!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kaş ilçesindeki usulsüz lojman takası ile satın alınan 2 adet villanın satışa sunulmasına tepki gösterdi. Arı, “Villaların satılması değil, lojman arazisinin geriye alınması gerekir” dedi.

Antalya Kaş'ta takas edilen villalar satılıyor!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kaş Çukurbağ Yarımadası'ndaki takas edilen iki villa için satış kararı aldı.

Kaş'taki kaymakamlık konutunun villa ile takası TBMM gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan kaymakamlık konutunun bir villa ile takas edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Riskli alanlardaki eski konutlar için 'takas' zamanı!

İstanbul’un depreme hazırlık kapasitesinin 64 üzerinden 28 puan aldığının altını çizen GABORAS CEO’su Kurtuluş Altun,şu anda riskli alanlardaki eski konutlar için hızlı menkulleşme ve eski-yeni konut takas zamanı olduğunu söyledi.

Çatalca'daki 1600 yıllık Ballıgerme Su Kemeri yıkıldı!

Define avcılarının son hedefi Çatalca'da bulunan 1600 yıllık Ballıgerme Su Kemeri oldu. Define avcıları, tarihi kemerin bir çok bölümünü dinamitlerle yıktı.

Ballıkaya Barajı'nın inşaat süreci TBMM'de!

Ballıkaya Barajı'nın inşaat süreci ve tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ondörtüç Pendik'te takas kampanyası!

İnsay Yapı, 'Ondörtüç Pendik' projesinde uyguladığı Takas Kampanyası aracılığıyla yatırımcılara yeni bir fırsat sunuyor. Yatırımcıların mevcut daireleri, projeden istedikleri dairelerle takas yapılıyor.

Ballıkayalar Tabiat Parkı'ndan geçecek otoyol projesi TBMM'de!

Ballıkayalar Tabiat Parkı'ndan geçecek otoyol projesi için ÇED olumlu raporu verilmesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

ballı takas Haberi

ballı takas
...