29 / 03 / 2024

Balya

Balya

Balıkesir’in Balya ilçesinde, yeni spor sahasının yapımına başlandı. Çalışmaların aralıksız olarak sürdüğü saha yaklaşık iki ay içerisinde tamamlanacak. Saha, Balya Belediyespor'un da başarısında katkı sağlayacak.

Balya'da çiftçiye dekar başı 12 kat gelir!

DSİ 25. Bölge Müdürlüğü tarafından Balıkesir'in Balya ilçesinde 6,4 milyon liralık yatırımla yapılacak olan göletin, çiftçinin dekar başına gelirini 12 kat artıracağı tahmin ediliyor.

Balıkesir Balya emlak yatırımcılarının radarında!

Sakin hayatı tercih edenlerin gözde ilçeleri arasında yer alan Balya, emlak yatırımcılarının da radarına girdi.

TOKİ Balıkesir Balya 116 konut ihalesi bugün!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir 116 konut ihalesi yarın!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir Balya 116 konut ihalesi 25 Şubat'ta!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 25 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Balya Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Balya Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Kürşat tarafından kuruldu.

TOKİ'den Balıkesir Balya'ya 116 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Balya projesinin ihalesini 29 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Balıkesir Karesi ve Balya için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Karesi ve Balya sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi!

TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi ve TOKİ Balıkesir Balya kura sonuçları 2+1 ve 3+1...

TOKİ Balıkesir Balya 2020 kura çekilişi bugün!

100 bin yeni sosyal konut hayata geçirecek olan TOKİ, Balıkesir Balya 2020 projesinin kura çekimini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ 100 bin yeni konut Balıkesir Balya 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin yeni konut Balıkesir Balya 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Balıkesir Balya başvuru tarihleri 2020 ne zaman? Balya TOKİ fiyatları ne kadar? İşte yanıtları...

TOKİ Balıkesir Balya'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Balya projesinde konut teslimleri başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Balıkesir Balya'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Balya'da inşa ettiği 112 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kütahya'daki yaşlı çift samanda evde oturuyor!

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde yaşayan Fadime ve Naim Gün çifti  9 yıl önce 160 balya saman kullanarak yaptıkları saman evde yaşıyor. 

Balya Haberi

Balya

Balıkesir’in Balya ilçesinde, yeni spor sahasının yapımına başlandı. Balya Belediyespor kendi sahası olmadığı için gerçek gücünü bir türlü gösteremiyordu.


Geçtiğimiz sezon namağlup şampiyonluk ipini göğüslemesine rağmen süper amatör kümede tüm maçlarını dışarıda oynaması nedeniyle istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Balya Belediyespor, ligin ikinci yarısında tüm rakiplerine kafa tutmayı hedefliyor. Balya ilçe stadı sentetik olarak yenileniyor. Çalışmaların aralıksız olarak sürdüğü saha yaklaşık iki ay içerisinde tamamlanacak. 


Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, “İlçe olarak sporda başarıya susamış bir toplumuz. Göreve geldiğimizde söz verdik. Sporda başarıyı yakalayacağız dedik ve sözümüzü tuttuk. İlçe takımımız süper amatör kümede profesyonel olarak ter döküyor. İlçemizin sahası yapılıyor. Bundan sonra seyircimizin tam desteğiyle evimizde maç vermeyeceğiz. Sahamızın yapımında bizlere yardımını esirgemeyen milletvekili Ali Aydınlıoğlu’na teşekkür...