25 / 04 / 2024

Balyaya yeni futbol sahası yapılıyor

Balyaya yeni futbol sahası yapılıyor

Balıkesir’in Balya ilçesinde, yeni spor sahasının yapımına başlandı. Çalışmaların aralıksız olarak sürdüğü saha yaklaşık iki ay içerisinde tamamlanacak. Saha, Balya Belediyespor'un da başarısında katkı sağlayacak.

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

Geçtiğimiz günlerde İngiliz futbol devi Chelsea'ye satın almak istediğini açıklayan ama resmi tekliflerde adı olmadığı için reklam yaptığı konusunda eleştiri oklarını üzerine çeken ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, şimdi de yeni bir haber ile gündeme geldi.

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Yeni Malatyaspor tesisleri için 100 dönüm arsaya ihtiyaç var!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, ''Yeni tesis projemiz için 100 dönüm arsaya ihtiyacımız var'' dedi.

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün "Futbol Köyü" projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 

Malatyaspor’un yeni stadında çalışmalar sürüyor!

Evkur Yeni Malatyaspor’un maçlarını oynadığı İnönü Stadı’na Türkiye Futbol Federasyonu tarafından müsabaka oynamaya elverişsiz raporu verilmesinden sonra gözler yeni stada çevrildi.

İzmit'in yeni stadının yüzde 95'i tamam!

İzmit'in yeni futbol stadyumunun inşaatında yüzde 95 seviyesine gelindi. Yeşil-siyah renkli, yanmaz malzemeden yapılan koltukların montajına başlanacak.

Bilecik Bayırköy'e yeni futbol sahası!

Bilecik’in Bayırköy Beldesi’nde yapımı devam eden futbol sahasında sona yaklaşılıyor. Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet KAsapoğlu’nu ziyaret ederek sahanın tamamlanma sözleşmesini imzaladı.

Zeytinburnu’na yeni stadyum geliyor!

Zeytinburnu’nda eski stadyumun bulunduğu yere yeni bir stadyum inşa edilecek. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Yeni stadın temelini attığımız gün takım arayışına geçip ilçemize profesyonel ligden bir futbol takımı alacağız.” dedi.

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası açıldı!

Pendikspor ile Pendikspor Ampute Futbol Takımı, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir gösteri maçı gerçekleştirdi. Yapımı yeni tamamlanan İstanbul’un ilk ve tek ampute futbol sahasında oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi.

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor!

İstanbul’un ilk, Türkiye’nin ise 3. ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor. Pendik Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi'nde yapımına başlanan saha, Süper Lig'de mücadele eden Pendik Engelliler Spor Kulübü Ampute Takımının maçlarına ev sahipliği yapacak.

Yeni Bornova Stadı 1 ayda tamamlanacak!

Doğanlar'daki Yeni Bornova Stadı'nın gecikme ihtimali üzerine Futbol Federasyonu'na ilk hafta karşılaşmalarını Atatürk Stadı'nda oynamak için başvuru yaparken Bornova Belediye Başkanı Atilla, yeni stadın 1 ay içinde tam anlamıyla hazır hale geleceğini söyledi.

Balyaya yeni futbol sahası yapılıyor Haberi

Balyaya yeni futbol sahası yapılıyor

Balıkesir’in Balya ilçesinde, yeni spor sahasının yapımına başlandı. Balya Belediyespor kendi sahası olmadığı için gerçek gücünü bir türlü gösteremiyordu.


Geçtiğimiz sezon namağlup şampiyonluk ipini göğüslemesine rağmen süper amatör kümede tüm maçlarını dışarıda oynaması nedeniyle istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Balya Belediyespor, ligin ikinci yarısında tüm rakiplerine kafa tutmayı hedefliyor. Balya ilçe stadı sentetik olarak yenileniyor. Çalışmaların aralıksız olarak sürdüğü saha yaklaşık iki ay içerisinde tamamlanacak. 


Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, “İlçe olarak sporda başarıya susamış bir toplumuz. Göreve geldiğimizde söz verdik. Sporda başarıyı yakalayacağız dedik ve sözümüzü tuttuk. İlçe takımımız süper amatör kümede profesyonel olarak ter döküyor. İlçemizin sahası yapılıyor. Bundan sonra seyircimizin tam desteğiyle evimizde maç vermeyeceğiz. Sahamızın yapımında bizlere yardımını esirgemeyen milletvekili Ali Aydınlıoğlu’na teşekkür...