26 / 04 / 2024

Bandırma OSB

Bandırma OSB

Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcıları davet etti. Yakar, OSB'nin avantajlarından dolayı yatırımcı tarafından ilk tercih noktası olduğunu belirtti.

Bandırma OSB ve limanı kapsayan projeler yakın ilçelere değer katacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, OSB ve Bandırma Limanı’nı da kapsayan projenin 20 milyar dolar yatırım çekeceğini, İzmir ve Bursa gibi illerle yarışacak hale geleceklerini söyledi

Bandırma OSB'de 2. etap çalışmasında sona gelindi!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kocaman, Bandırma' nın coğrafi konumu limanı, demir ve karayolu bağlantısı gibi lojistik avantajlarıyla yatırım için avantajlı olduğunu söyledi...

Bandırma OSB'de genişleme planı!

Coğrafi konumu, özelleşen ve her türlü konteynır hizmetinin verildiği limanı, demiryolu bağlantısı gibi lojistik avantajlarının yanı sıra OSB'nin uygun arsa fiyatları sayesinde, Bandırmak yatırımcılar için her zaman önemli bir seçenek oldu...

Bandırma OSB'de yeni firmalarla istihdam 3 bine ulaşacak!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) bölgeye olan yoğun talep sonucunda mevcut 52 parselin 51 tanesi tahsis edilmiş ve 2'nci etap genişleme alanı için bakanlığa başvuru yapılmadığını belirtti...

Bandırma OSB yatırımcılarını bekliyor!

Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcıları davet etti. Yakar, OSB'nin avantajlarından dolayı yatırımcı tarafından ilk tercih noktası olduğunu belirtti.

Bandırma OSB'nin ikinci etabında imar çalışmaları yapılıyor!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ile yatırımcının tercih noktası oldu. İkinci etapta imar çalışmaları yapılan OSB’de ağır sanayi yatırımlarının değerlendirilmesi düşünülüyor.

Bandırma OSB ve limanı kapsayan projeler yakın ilçelere değer katacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, OSB ve Bandırma Limanı’nı da kapsayan projenin 20 milyar dolar yatırım çekeceğini, İzmir ve Bursa gibi illerle yarışacak hale geleceklerini söyledi

Bandırma OSB'nin2. etabında arsa satışları başladı!

Ulaşım olanakları, teşvikte 4'cü kademede yer alması, coğrafi konumu ve doğalgazıyla yatırımcıyı cezbeden Bandırma OSB'nin, 2 bin 100 dönümden oluşan 2. etapta arsa satışları başladı.

Bandırma Kaymakamlığından şehit ailesine ev!

Bandırma Kaymakamlığının girişimleriyle satın alınan evin tapusu, Ankara'da 17 Şubat'taki terör saldırısında şehit olan Astsubay Mehmet Mutlu'nun eşine teslim edildi.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri Temmuz'da tamam!

7 Şubat 2015 tarihinde başlatılan ve Bandırma'ya yılardır özlemini duyduğu kapalı pazar yeri, halka söz verilen süre içerisinde tamamlanacak. Bandırmalıların hizmetine sunulacak proje için ekipler gece gündüz titizlikle çalışıyor.

Bandırma'da kentsel dönüşüm uygulanmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Bandırma Temsilcisi ve Riskli Yapı Tespit Uzmanı Gürkan İlgin, Bandırma'daki kentsel dönüşümün amacına ulaşmadığına dikkat çekti. İlgin, kentsel dönüşümün iki şekilde uygulandığına değindi.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları başladı!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu için 6 adet konutun başvuruları başladı. Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan projedeki dairelerin fiyatları 70 bin 143 TL'den başlıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi!

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle başlıyor. Sözleşme 15 Şubat'ta çekilmiş olan 33 adet yedek konut alıcısı olarak belirlenenler için gerçekleşecek.

Bandırma OSB Haberi

Bandırma OSB

16 Nisan referandumu sonrası sandıktan istikrarın çıktığını ve yatırımcıyı canından bezdiren bürokratik işlemler son bulacağını söyleyen Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Güney Marmara sanayisinde önemli yere sahip olan Bandırma Organize Sanayi Bölgesinin avantajlarından dolayı yatırımcı tarafından ilk tercih noktası olduğunu söyledi. 


2 bin 53 dönümden oluşan ve ikinci etabı yatırımcıyla buluşturmaya hazırlanan Bandırma Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, 2. etapta stratejik yatırımlara ağırlık verecek. 2. etabın imar planın onaylanmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına gönderildiğini kaydeden Yakar, "Haziran ayına kadar bakanlıktan onayın çıkmasını bekliyoruz. Gerek coğrafi konumu gerek ulaşım ağı gerekse doğal gazdan gibi artılarımızdan dolayı, yatırıma açılmadan ikinci etapta, yatırımcı patlaması yaşıyoruz. Talepleri almaya başladık. İlk etap ile ikinci etap arasında yatırımcıya arsa tahsisi konusunda bazı kriterlerde değişiklikler yapıldı. 2....