26 / 04 / 2024

Bandırma yatırımları

Bandırma yatırımları

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bölgede yapmayı planladıkları yatırımlar hakkında bilgi verdi. Uğur, müjdeleri sıraladı.

Bandırma'da kentsel dönüşüm uygulanmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Bandırma Temsilcisi ve Riskli Yapı Tespit Uzmanı Gürkan İlgin, Bandırma'daki kentsel dönüşümün amacına ulaşmadığına dikkat çekti. İlgin, kentsel dönüşümün iki şekilde uygulandığına değindi.

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Bandırma'da konut açığı sorunu yaşanıyor!

Düzenli ve modern şehircilik için yüksek katlı binalara yönelmek gerektiğini savunan Akgün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Galip Akgün, "Büyümeyi dikey yaparsanız tarımsal arazilerinizi daraltmamış olursunuz" dedi.

Bandırma'nın arazi değerleri yükseldi!

Bandırma'nın son yıllarda Güney Marmara Bölgesi'nin ulusal düzeyde yatırım merkezi olması nedeniyle bölgede arazi değerleri oldukça yükseldi ve Türkiye genelinde yatırımın odak noktası oldu.

Bandırma'ya yapılacak yatırım 10 milyar avro olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi nın Bandırma'ya yönelik uıasler projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi veren Başkan Uğur, Bandırma'yı 2050 yılında l. 5 milyon nüfuslu, 300 bııı kişinin istihdam edildiği bir satıuyi kenti olarak planladıklarını ifade

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz!

Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Bandırma yatırımları Haberi

Bandırma yatırımları

Bandırma'ya yapmayı planladıkları yatırımlar konusunda bilgiler veren Uğur, Bandırma'ya yapılacak iki "dalçık'ın onaylandığı müjdesini vererek 2017 sonuna kadar yapımının tamamlanacağını belirti. Uğur, "Projemiz karayolların da onaylandı. Projesini biz yaptık, her şeyi hazırlattık. 


Bu projeyi onaylattık. Nisan, Mayıs ayı gibi ihalesinin yapılması durumunda 2017 yılı bitmeden 6. Ana Jet Üssü ve Bandırma girişine yapılacak iki "dalçık"ın hizmete girmesini planlıyoruz" dedi. 


BALIK HALİ YAKINDA TAŞINACAK 

Milli Emlak ile yapılan protokolle sahil bandının bir kısmının 10 yıl sureyle Büyükşehir Belediyesine geçmesi hakkında da konuşan Uğur, sahil bandında yapmayı planladıkları düzenlemeleri de kamuoyu ile paylaştı. Balık halinin imar planına aykırı olduğunun altını çizen Uğur. "Balık halini merkezden alıp, balıkçı barınağının olduğu alana taşıyacağız. Burası imar planına aykırı olarak yapılmış. İmar planında yeri balıkçı barınağının orası. Bu...