26 / 04 / 2024

bankalar müşterilere destek paketi

bankalar müşterilere destek paketi

Türkiye Bankalar Birliği 3 ay anapara ve faiz ödemesiz, toplam 12 ay vadeli ve yıllık yüzde 9,5 faizli Çek Ödeme Destek Kredisi sunulacağını bildirdi.

TCKN sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlar dikkat! Evde bakım, aile destek, engelli aylığı yükseliyor? İşte zamlı destek ödemeleri

Her sene ocak ve Temmuz ayları ile birlikte gerçekleşen memur maaş katsayısı artışları sadece memurları değil, toplumda farklı kesimlerin ödemelerini de etkiliyor. Bu ödemelerden biri de sosyal destek ödemeleri. Peki Evde bakım, aile destek, engelli aylığı ne kadar?

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?

Eylül 2023 aile destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Aile destek ödemelerini bekleyenler dikkat!

Eylül 2023 aile destek ödemeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Eylül 2023 aile destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? İşte aile destek ödemeleri ile ilgili detayları...

İş Bankası’ndan bomba gibi kampanya! Yeni müşterilere özel 0 faizli kredi veriyor!

İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lere yönelik oldukça cazip bir kampanya düzenledi. Banka, yeni müşterilere özel 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuruda bulunanlara 0 faizli Hoş Geldin kredisi kullandıracak.

Aile destek ödemesine yeni ay zammı yapılacak mı? Aile destek ağustos ayı ödemeleri hesaplara yattı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirlilerin hesaplarına her ay 850 ile 1250 TL arasında ödeme yapıyor. Peki, Aile destek ödemesine yeni ay zammı yapılacak mı? Aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Çocuk parası nedir? Çocuk yardımı (Çocuk Destek Bileşeni) ödemesi ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirlilerin çocuklarına sosyal destek ödemesi yapıyor. Peki, Çocuk parası nedir? Çocuk yardımı(Çocuk Destek Bileşeni) ödemesi ne kadar? İşte detaylar...

Aile Destek ödemeleri uzatıldı mı? Aile Destek Paketi devam edecek mi? Temmuz 2023 Aile Destek ödemeleri!

Her ay düzenli olarak hesaplara yatırılan Aile Destek Paketi uzatıldı mı, devam edecek mi? Aile Destek ödemeleri Temmuz ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

Aile destek programı ne zaman bitecek? Aile destek programı uzatıldı mı?

Aile destek programı ne zaman sona erecek, uzatıldı mı? Aile destek programı uzatılacak mı? soruları haziran ayının son haftasına yaklaşırken sorulmaya başlandı. Bu konuda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Garanti’den hazirana özel büyük jest! Bu para sadece Garanti müşterilerine yatacak!

Haziran ayına girilmesiyle beraber bankalar yeni kampanyalarını tek tek duyurmaya başladı. Garanti BBWA da yeni kampanyasını duyurarak, şartları sağlayan müşterilere 150 TL hediye edeceğini paylaştı.

Vakıf Katılım'dan son dakika EYT kampanyası!

Vakıf Katılım, emeklilik için gerekli şartları sağlamış fakat sigorta ve Bağkur prim ödemelerini yerine getiremediği için emekli olamayan müşterilere destek amacıyla "EYT Finansmanı" adlı bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...

Çocuklu ailelere büyük müjde: Destek ödemeleri devam ediyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın destek ödemelerinin süreceği açıklanmasıyla birlikte, çocuklu aileler kendi ödemelerinin devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı. Ancak, çocuklu ailelere büyük bir müjde daha geldi.

KKM hesaplarında rekabet kızıştı! Bankalar, hem faiz oranlarını hem de prim oranlarını artırdı!

Seçimler öncesinde kur korumalı mevduat hesabına olan ilgi sürerken, bankalar da daha fazla müşteriyi bu hesaplara yönlendirmek için kesenin ağzını açtı. KKM hesaplarında hem faiz oranları hem de müşterilere verilen prim oranları arttı.

bankalar müşterilere destek paketi Haberi

bankalar müşterilere destek paketi

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), bankacılık sektörünün, salgından ekonomik olarak olumsuz etkilenen kurumsal ve ticari müşterilere iki kredi paketi uygulamaya aldığını bildirdi.

TBB, "Çek Ödeme Destek Kredisi" ve "Kredi Desteği" hakkında yazılı açıklamada bulundu.  Açıklamada, koronavirüs salgınının istihdam, üretim, ticaret ve ödeme sistemine olası etkilerini en az düzeyde tutmak amacıyla uygulamaya alınan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" tedbirlerinin sağlıklı olarak işlemesi ve ekonomik faaliyetin desteklenmesi için bankacılık sektörü tarafından uygulamalar başlatıldığı belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; hazine destekli, Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaleti ile başta KOBİ’ler olmak üzere kurumsal ve ticari müşterilerin, bugüne kadar gerçek ticari işlemlerine dayalı olarak keşide ettikleri ve edecekleri çeklerinin ödenmesi amacıyla, her bir banka tarafından ayrı ayrı belirlenmek üzere tahsis edilen limitler dahilinde kredi kullandırılmaya devam edileceği...