27 / 04 / 2024

Banker Kastelli kim

Banker Kastelli kim

2008′de intihar eden “Banker Kastelli” olarak ünlenen Abidin Cevher Özden’in iş adamı Korkmaz Yİğit’ten olan alacağıyla ilgili mahkeme flaş bir karar verdi.

Ispartakule'deki hangi projelerde alım satım yapılamayacak?

Banker Kastelli’nin oğlu ve Korkmaz Yiğit arasındaki dava nedeniyle Ispartakule’deki arazilerine tedbir konulan şirketlerden dosyaları incelenip sorun olmayanlar alım satımlarına devam ederken, 1 aydır sorunun çözümünü bekleyenler mahkemenin yolunu tuttu.

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri'ndeki tedbirin kaldırılması için dava açtı!

Banker Kastelli’nin oğlu ve Korkmaz Yiğit arasındaki dava nedeniyle Ispartakule’deki arazilerine tedbir konulan şirketler, mahkemeye başvurdu. Şirketler, taraf değil mağdur olduklarını söylüyor.

Ispartakule'de 4 bin konuta tedbir kararı koyuldu!

Banker Kastelli'nin oğlu, işadamı Korkmaz Yiğit'in Avcılar Ispartakule'de üzerinde 4 bin konutun bulunduğu 100 binlerce dönüm arazisine, hileli yollardan satıldığı gerekçesiyle tedbir kararı koydurdu.

Avcılar'da 4 bin konuta tedbir kararı istendi!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008'de intihar eden Banker Kastelli namlı Abidin Cevher Özden'in, iş adamı Korkmaz Yiğit'ten alacağı yıllar sonra İstanbul Avcılar'da binlerce aileyi vurdu.

Ispartakule'de 4 bin konuta satış yasağı!

Banker Kastelli lakaplı Abidin Cevher Özden’in, Korkmaz Yiğit’ten alacaklarına yönelik süren davada mahkeme Ispartakule’de 59 parsel ve bunların üzerinde bulunan yaklaşık 4 bin konuta satışı engelleyen tedbir kararı verdi.

Ispartakule’de tedbir şoku yaşanıyor!

Hayattayken konutzedeler yaratan Banker Kastelli lakaplı Abidin Cevher Özden, bu kez Ispartakule’deki binlerce ev sahibinin kâbusu oldu. Şimdi bu arazilerdeki konutlar ne alınabiliyor ne de satılabiliyor

Ispartakule'deki 4 bin konutun bulunduğu araziye tedbir kararı!

2008′de intihar eden “Banker Kastelli” olarak ünlenen Abidin Cevher Özden’in iş adamı Korkmaz Yİğit’ten olan alacağıyla ilgili mahkeme flaş bir karar verdi.

Avcılar Ispartakule bölgesinde 4 bin aileye Kastelli şoku!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008'de intihar eden Banker Kastelli namlı Abidin Cevher Özden’in, işadamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacağı yıllar sonra İstanbul Avcılar’da binlerce aileyi vurdu.

Korkmaz Yiğit'in Ispartakule arazisi için tedbir kararı!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008'de intihar eden Banker Kastelli namlı Abidin Cevher Özden’in, iş adamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacağı yıllar sonra İstanbul Avcılar’da binlerce aileyi vurdu. Ticaret Mahkemesi geçtiğimiz günlerde kararını verdi.

Korkmaz Yiğit'in Avcılar'daki arazisi için tedbir kararı verildi!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008'de intihar eden Banker Kastelli namlı Abidin Cevher Özden’in, iş adamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacağı yıllar sonra İstanbul Avcılar’da binlerce aileyi vurdu. Ticaret Mahkemesi geçtiğimiz günlerde kararını verdi.

1987 yılında Banker Kastelli, İpar Yalısı'nın arazisine inşaat yaptırıyormuş!

1987 yılında Banker Kastelli'nin İpar Yalısı arazisi üzerinde yaptırdığı ve daireleri 500 milyon liradan sattığı inşaatın tapu işlemleri, Ali İpar'ın şikayeti üzerine mahkeme tarafından durdurulmuş.

Cemil Topuzlu Köşkü 150 milyona kiraya verilecek!

1985 yılında Banker Kastelli'ye ait Cemil Topuzlu Köşkü, 150 milyon liraya kiraya verilecekmiş İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

1985 yılında Cemil Topuzlu köşkü 150 milyona kiraya verilecekmiş!

1985 yılında Banker Kastelli'ye ait Cemil Topuzlu Köşkü, 150 milyon liraya kiraya verilecekmiş. Çiftehavuzlar'daki 30 dönüm bahçe içindeki, 15 odalı tarihi köşk, restore sonrası Araplara kiralanacakmış.

Banker Kastelli kim Haberi

Banker Kastelli kim

2008′de intihar eden “Banker Kastelli” olarak ünlenen Abidin Cevher Özden’in iş adamı Korkmaz Yİğit’ten olan alacağıyla ilgili mahkeme flaş bir karar verdi. Borcunun tahsili için Yiğit’e dava açan Özden’in oğlu, davanın dilekçesinde Ispartakule’deki babasına ait arazilerin hileli yoldan satıldığıunı belirtip bu arazilere tedbir konulmasını istedi. Mahkeme, 4 bine yakın konutun bulunduğu arazilere tedbir kararı verdi. Dava bitene kadar bu araziler üzerinde hiçkimse dairesini satamayacak. Hürriyet’ten Dinçer Gökçe’nin haberine göre, Haziran 2008’de intihar eden Abidin Cevher Özden’in mirasçılarına bıraktığı bir senet yıllar sonrası iki önemli davaya konu oldu. Özden’in oğlu Süleyman Cemil Bahadır’ın başvurusu sonrası ilk dava geçtiğimiz yıl açıldı. İstanbul 12 Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın 17 sanığı bulunuyor.


SOMA’NIN SAHİPLERİ DE YARGILANIYOR


‘Suç işlemek amacı ile örgüt kurma’, ‘hileli iflas’...