16 / 04 / 2024

Banu Çetinkol kim

Banu Çetinkol kim

Banu Çetinkol, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye’nin Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı. Peki, Banu Çetinkol kimdir? Banu Çetinkol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Banu Çetinkol kimdir?

Banu Çetinkol, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye’nin Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı. Peki, Banu Çetinkol kimdir? Banu Çetinkol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Hilti Türkiye’nin Pazarlama Direktörü Banu Çetinkol oldu!

Satış ve pazarlama alanında uzun yıllar görev yapan Banu Çetinkol, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye ’nin Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı.

Gaiplik kararını kim verir?

Kendisinden uzun zamandır haber alınmayan ve ölüm olasılıklarının yüksek olduğu kimselerin kişiliğinin son verilmesi için mahkemece verilen karar "gaiplik kararı" olarak nitelendiriliyor. Peki gaiplik kararını kim verir? Gaiplik kararı görevli mahkeme han

Eski emlak vergisi borcunu kim öder?

Geçmiş dönemlere ait ödenmeyen emlak vergilerinde devreden ve devralanın müteselsil sorumluluğu hakkındaki özelgede yer alan esaslara göre eski emlak vergisi borcunu kim öder? İşte yanıtı...

Kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi dönemi içerisinde en çok merak edilen hususlar arasında kooperatiflerden alınan evin emlak vergisinin kim tarafından ve nasıl ödeneceği oluyor. Peki, kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Doğalgaz abonelik bedelini kim öder?

Doğalgaz abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki doğalgaz abonelik bedelini kim öder? Doğalgaz abonelik ücretleri 2014 ne kadar?

Kim Marketler zinciri, Denmar'ı satın aldı!

Kim Mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor.

Kim Marketler Zinciri, İzmirli Denmar Marketleri'ni satın aldı!

Kim, mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor...

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Banu Çetinkol kim Haberi

Banu Çetinkol kim

Banu Çetinkol kimdir?

Banu Çetinkol, satış ve pazarlama alanında uzun yıllar görev yapıyor. Banu Çetinkol, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye’nin Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı. 


Banu Çetinkol, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde lisansını tamamladı. 


Yüksek lisansını Doğuş Üniversitesi’nde pazarlama alanında yapan Çetinkol, iyi derecede İngilizce biliyor.


Kariyer yolculuğuna Beytem İnşaat Şirketi’nde Kontrol Mühendisi olarak başlayan Banu Çetinkol, Koç Yapı’ da Satınalma Mühendisliği görevinde bulundu. 14 yıldır  Hilti Türkiye’de Satış Planlama Uzmanı, Lojistik Müdürü, Ürün Müdürü, Müşteri Hizmetleri Müdürü, Bölge Satış Müdürü, Stratejik Pazarlama Müdürü ve Strateji Geliştirme Direktörü olarak kariyer basamaklarını tırmanan Çetinkol, şimdi ise Hilti Türkiye’nin Pazarlama Direktörü oldu. 


2001 yılından bu yana Hilti Türkiye’nin çeşitli birimlerinde görev alan Çetinkol, yeni görevi kapsamında markanın Türkiye ve Orta Asya ürün pazarlama, stratejik...