19 / 04 / 2024

Banu Çetinkol kimdir

Banu Çetinkol kimdir

Satış ve pazarlama alanında uzun yıllar görev yapan Banu Çetinkol, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye ’nin Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı.

Banu Çetinkol kimdir?

Banu Çetinkol, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye’nin Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı. Peki, Banu Çetinkol kimdir? Banu Çetinkol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Banu Sürek kimdir? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Banu Sürek ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışına neden gitti? Hangi bankada çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? İşte Banu Sürek ile ilgili merak edilen her şey...

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Banu Aslan Can kimdir?

Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Banu Aslan Can kimdir? Banu Aslan Can, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Banu Aslan Can, ne zamandan beri İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Banu Çetinkol kimdir?

Banu Çetinkol, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye’nin Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı. Peki, Banu Çetinkol kimdir? Banu Çetinkol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Hilti Türkiye’nin Pazarlama Direktörü Banu Çetinkol oldu!

Satış ve pazarlama alanında uzun yıllar görev yapan Banu Çetinkol, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye ’nin Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı.

Banu Hatipoğlu kimdir?

Mimar Banu Hatipoğlu kimdir? Mimar Banu Hatipoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Banu Hatipoğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Mimar Banu Hatipoğlu...

Banu Gürlek kimdir?

Mimar Banu Gürlek kimdir? Mimar Banu Gürlek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Banu Gürlek, hangi üniversiteden mezun oldu? İşte Mimar Banu Gürlek'in biyografisi..

Banu Uçak kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Banu Uçak kimdir? Banu Uçak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Banu Uçak, şimdi hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Banu Aydın kimdir?

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne 19 Şubat 2013 tarihinde ortak olan ve halen Kalite Güvenceden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdüren Banu Aydın kimdir? İşte Banu Aydın...

Banu Karabey kimdir?

Mimar Banu Karabey kimdir? Mimar Banu Karabey, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Banu Karabey, bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Banu Karabey'in biyografisi...

Banu Altay kimdir?

Sia Moore Mimarlık Dekorasyon Genel Müdürü ve Kurucusu Mimar Banu Altay, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Bölümü mezunu. Altay, Sia Moore Mimarlık firmasını 2009'da kurdu. Peki Banu Altay kimdir? İşte detaylar...

Ari Duek kimdir?

Doğa Gayrimenkul patronu olan Ari Duek kimdir? Doğa Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ari Duek inşaat sektörüne nasıl ve ne zaman girdi? İşte Ari Duek'in iş hayatı...

Banu Çetinkol kimdir Haberi

Banu Çetinkol kimdir

2001 yılından bu yana Hilti Türkiye’nin çeşitli birimlerinde görev alan Çetinkol, yeni görevi kapsamında markanın Türkiye ve Orta Asya ürün pazarlama, stratejik pazarlama, mühendislik ve teknik servis departmanlarından sorumlu olacak.  


Kariyer yolculuğuna Beytem İnşaat Şirketi’nde Kontrol Mühendisi olarak başlayan Banu Çetinkol, Koç Yapı’ da Satınalma Mühendisliği görevinde bulundu. 14 yıldır  Hilti Türkiye’de Satış Planlama Uzmanı, Lojistik Müdürü, Ürün Müdürü, Müşteri Hizmetleri Müdürü, Bölge Satış Müdürü, Stratejik Pazarlama Müdürü ve Strateji Geliştirme Direktörü olarak kariyer basamaklarını tırmanan Çetinkol, şimdi ise Hilti Türkiye’nin Pazarlama Direktörü oldu. 


Banu Çetinkol, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde lisansını tamamladı. Yüksek lisansını Doğuş Üniversitesi’nde pazarlama alanında yapan Çetinkol, iyi derecede İngilizce biliyor.


Banu Çetinkol...