27 / 04 / 2024

banu ergin gyo anlaşması

banu ergin gyo anlaşması

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye'nin en değerli yatırımlarını hayata geçiren ve ilkleri içerisinde barındıran projeleriyle adından söz ettiren VIA GYO ile el sıkıştı.

Dilek Çopur, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Koray GYO bünyesinde Genel Müdürlük görevi yerine getiren Vehbi Ergin Öztürk'ün 17 Ekim 2023 tarihinde ilettiği istifa dilekçesi kabul edildi ve Dilek Çopur yeni Genel Müdür olarak atandı. 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Ergin Kaya, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesine karar verildi. 

Ergin Kaya kimdir? 

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kaya kimdir? Ergin Kaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ergin Kaya'nın biyografisi...

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

Trend GYO, Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2020 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı...

Trend GYO 2020 bağımsız denetim şirketini seçti!

Trend GYO, 2020 faaliyet dönemi için Sermaye Piyasası Mevzuatına tabi bağımsız denetiminin yaptırılması hususunda Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesi için Genel Kurul onayına sunulmasına karar verdi.

Trend GYO 2019 yılı için Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçti...

Trend GYO, Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı...

Dağ Mühendislik'in PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Banu Ergin PR, 2016 yılında Türkiye’nin en çok satış yapan ilk üç firması arasında olan Dağ Mühendislik’in iletişim çalışmalarını yürütecek...

Trend GYO, Arkan Ergin Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Trend GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesine ilişkin açıklama yaptı.Trend GYO, Arkan Ergin Bağımsız Denetim ile anlaştı..

Avrasya GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Avrasya GYO bağımsız denetim şirketi olarak Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ve S.M.M.M. A.Ş.'nin genel kurulda ortakların onayına sunulmasına karar verdi.

banu ergin gyo anlaşması Haberi

banu ergin gyo anlaşması

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye'nin en değerli yatırımlarını hayata geçiren ve ilkleri içerisinde barındıran projeleriyle adından söz ettiren VIA GYO ile el sıkıştı. 


Banu Ergin PR; perakende, turizm, konaklama, eğlence bileşenlerini bir arada sunan VIA GYO’nun Viaport Asia, Viaport Marina, Viaport Venezia projelerine itibar yönetimi, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi ve kriz iletişimi gibi alanlarda hizmet verecek.

Bünyesine kattığı markalarla hizmet ağını sürekli genişleten Banu Ergin PR inşaat, otomotiv, sağlık gibi sektörlerin öncü markalarına iletişim danışmanlığı hizmeti...