26 / 04 / 2024

Baran Bozoğlu kimdir

Baran Bozoğlu kimdir

Çevre mühendislerinin Eymir Gölü'nü yok edeceği gerekçesiyle karşı çıktığı Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi Projesi durduruldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın projeyi durdurma gerekçesi ise projeye ait format tutarını 3 ay içerisinde yatırılmaması.

Kırklareli, İğneada’ya nükleer santrali yapılmasını istemiyor!

Türkiye'de yaşayan hayvan türlerinin yüzde 57'sinin yaşadığı Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde bulunan tatil beldesi İğneada'ya nükleer santral yapılması planlanıyor. Baran Bozoğlu ise nükleer santralle bu alanın risk altına gireceğini söyledi.

Amasra’ya kurulması planlanan termik santral hakkında bilgi verildi!

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu, Bartın’ın Amasra ilçesine kurulması planlanan termik santrale ilişkin, " Çevre sorunlarının çözümünde yerel yönetimler ve halkın talepleri, kaygıları karar sürecinin temeli olmalıdır" dedi.

Baran Bozoğlu, Eymir Gölü plan değişikliği için İdris Güllüce'ye tweet attı!

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu, Eymir Gölü sınırındaki bir arazide yapılaşmanın önünü açan bir plan değişikliği yapıldığının ortaya çıkması üzerine Twitter'daki hesabından İdris Güllüce'ye tweet attı..

Baran Bozoğlu: İstanbul betonlaştıkça içme suyu azalıyor!

Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu, 3. havalimanı ve 3. köprü gibi projelerin, şehrin içme suyu kaynaklarına zarar verecek, hatalı bir planlamayla hayata geçirildiğini ifade etti...

Baran Bozoğlu, 3. havalimanının 70 göleti kuruttuğunu iddia etti!

TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu, 3. havalimanı inşaatı nedeniyle 70 göletin denize karıştırıldığını ve 8 derenin kurutulduğunu iddia etti...

Mustafa Palancıoğlu kimdir?

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kimdir? Mustafa Palancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Palancıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Palancıoğlu...

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Erol Civelekoğlu kimdir?

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tahmazoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tahmazoğlu..

Fatma Kurdoğlu kimdir?

Mimar Fatma Kurdoğlu kimdir? Mimar Fatma Kurdoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatma Kurdoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatma Kurdoğlu...

Baran Bozoğlu kimdir Haberi

Baran Bozoğlu kimdir

Çevre mühendislerinin Eymir Gölü'nü yok edeceği gerekçesiyle karşı çıktığı Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi Projesi durduruldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın projeyi durdurma gerekçesi ise çevre kaygısı değil, Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ASKI) projeye ait format tutarını 3 ay içerisinde yatırılmaması oldu. Çevre Mühendisleri Odası Çevre Sorunları Araştırma Merkezi Başkanı Baran Bozoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Keşke Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın ÇED sürecini durdurma gerekçesi doğayı koruma amaçlı olsaydı" dedi. Yine de karardan memnun olduklarını söyleyen Bozoğlu, projenin Eymir Gölü ekosistemi ile arıtma tesisine çok yakın olan yerleşim yerlerini riske atacağına dikkat çekti. Bozoğlu, "Eymiri daha fazla koruyacak, ağaçlandırmayı arttıracak politika ve uygulamalara ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı. Eymir Gölü'ne "diplomatik otel" yapılması planlanmış mücadelelerle bu plan yargıdan dönmüştü....