27 / 04 / 2024

baran yalı kavgası

baran yalı kavgası

Armatör Ekin ve Pekin Baran kardeşlerin Yalı kavgası 7 Aralık'ta sona eriyor. Ekin Baran'ın anlaşmalı paylaşım gerçekleşmediği gerekçesiyle açtığı davanın sonucunda izale-i şuyu yoluyla satılmasına karar verilen yalıya bilirkişi incelemesi sonucunda biçil

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Miami’de restoran açacak!

Hataylı işadamı Ozan Baran ve ABD’de yaşan Süreyya Yalçın Miami’de Hatay mutfağına özgü bir restoran açmayı planlıyor...

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Bodrum'da 100 bin TL'ye villa kiraladı!

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Bodrum'da, misafirleri için yaklaşık 100 bin liraya ev kiraladı.

Süreyya Yalçın Miami'deki evinin kapılarını 1.5 milyon TL'ye açmadı!

Sosyetik isim Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran'ın, Amerika-Miami'deki 25 milyon TL'lik malikanesine dünyaca ünlü İtalyan modaevi Versace talip oldu. Yalçın, ise 1.5 milyon TL teklifle evinde yapılacak moda çekimini reddetti.

Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti Pablo Escobar’ın evini aldı!

Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti artık, daha önce ünlü uyuşturucu baronu olan Pablo Escobar’a ait Miami’deki evde yaşayacak.

Süreyya Yalçın Miami’deki villasını Swarovski ile kapladı!

Süreyya Yalçın’ın pırlanta tutkusu sınırları aştı... İkoncan, eşi Ozan Baran’la Miami’de yaşadığı lüks villasının yerini ve duvarlarını Swarovski ile döşedi

Dilek Sabancı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı!

Sakıp Sabancı'nın büyük kızı Dilek Sabancı, 50 milyon dolara aldığı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı. Yalı sadece yazın kullanılacak. Sabancı, Haziran ayında yeni yazlığına taşınacak. Baran Yalısı, Dilek Hanım'ın sahibi olduğu dördüncü yalı.

Süreyya Yalçın Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Süreyya Yalçın, Nisan 2014'te 4 yıllık sevgillisi Tugay Gökkaya'dan ayrılmış, Ağustos'ta Hataylı Ozan Baran ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Hasan Yelmen'in mirasındaki yalı ve arsalar ne olacak?

İşadamı Hasan Yelmen’in vefatı sonrası Derimod’da miras kavgası baş gösterdi. Yeğen Canan Beşkurt, İstanbul’da 1 yalı dairesini de kapsayan 60 milyon TL’lik mirasın haksız dağıtıldığı gerekçesiyle mahkemeye gitti.

Öztay Tekstil, Necmettin Erbakan'ın Beykoz'daki yalısı için dava açtı!

Öztay Tekstil, Necmettin Erbakan'ın çocukları arasındaki miras kavgasında öne çıkan Beykoz'daki yalı için dava açtı. Yalının hileli bir şekilde Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz'ün üzerine geçirildiği iddiasıyla açılan davada mahkeme tapuya ‘davalıdır' şer

Erbakan'ın 10 milyon TL'lik yalısı damadı Mehmet Altınöz'e 1 milyon TL'ye!

Erbakan'ın aile kavgasına yol açan 10 milyonluk yalıyı damadına 1 milyon liraya devrettiği, ölümünden sonra da oğlunun 20 milyona satışa çıkardığı ortaya çıktı

Isı yalıtımı sektörü 2009 yılını küçülmeden noktaladı

Düşük enerjili ve emisyonlu binalarla ısı yalıtımı sektörü hızla büyüyecek

baran yalı kavgası Haberi

baran yalı kavgası

Sarıyer Satış Memurluğu tarafından satılacak yalı Erbilgin Yalısına 50, Tansu Çiller'in Yalısı'na da 150 metre uzaklıkta bulunuyor.


BEDELİ PAYLAŞILACAK: Armatör Mehmet Ekin Baran ile Baran Denizcilik'in sahibi kardeşi Ömer Pekin Baran'ın babaları Hayri Baran'dan kalan yalı kardeşler arasında gerginliğe neden oldu. Anlaşmazlık sonucunda Mehmet Ekin Baran Sarıyer Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak yalnının satışını ve bedelinin kardeşler arasında paylaştırılmasını istedi. Mahkeme de Yeniköy'de Sait Halim Paşası'na komşu yalının satışına karar Verdi.


15 ODA 8 BANYO: Köybaşı Caddesindeki 3 katlı yalı bin 934 metrekare yalı bodrum, zemin ve birinci kattan oluşuyor. Yalının bahçe hariç toplam inşaat alanınının brut 1347 metrekare olduğu belirtiliyor. Ağaç ve süs bitkileri ile süslü peyzajıyla dikkat çeken...