25 / 04 / 2024

Barcelona Meeting Point

Barcelona Meeting Point

Soyak Genel Müdürü Emre Çamlıbel, Barcelona Meeting Point'te Türk konut sektörünü değerlendirdi.

TOKİ'ye uluslararası ödül!

Avrupa'nın en önemli üç uluslararası gayreminkul fuarından biri olan Barcelona Meeting Point (BMP), Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığını, Türkiye'de uzun yıllardır sürdürdüğü başarılı toplu konut geliştirme çalışmaları dolayısıyla, 'En İyi Uluslararası

Point Bornova 2015'te teslim edilecek!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova'da en zorlu etap geride bırakıldı. 50 katlı, 200 metre yükseklikteki İzmir'in en büyük karma projesi, planlandığı gibi 2015'in son çeyreğinde teslim edilecek.

Point Bornova'da her hafta bir kat yükseliyor!

İzmir’in en büyük karma projesi, planlandığı gibi 2015’in son çeyreğinde teslim edilecek. Yeni bir çekim merkezi olacak Point Bornova’daki 629 daireden son 56’sı da satışa sunuldu.

Meeting Point Plaza 3 ile 4.30 metre arasındaki kat yükseklikleri ile çalışanların nefes aldırıyor!

Kozyatağı'nda konumlanan Meeting Point Plaza, 3 ile 4.30 metre arasındaki kat yükseklikleri ile çalışanların nefes almasını sağlıyor. Meeting Point Plaza, 14 katlı 2 bloktan oluşuyor..

Point Bornova AVM Rezidans fiyat listesi!

İzmir Bornova'da inşa edilen ve içinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Point Bornova AVM Rezidans fiyat listesi...

Point Bornova AVM Rezidans satılık!

Yatırım bedeli 325 milyon dolar olarak belirlenen Point Bornova AVM Rezidans satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Bella Point Konakları projesinin satışları başladı!

Bella Point Konakları projesinde satış süreci başladı. İzmir'de 8 adet müstakil villadan meydana gelen Bella Point Konakları projesinin 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Mini Point daire fiyatları!

Mini Point daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Mini Point Kurtköy'de alan büyüklükleri 45 - 105 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Global Liman, Barcelona limanındaki payını yüzde 62'ye yükseltecek!

Global Liman Barcelona limanındaki payını artıracak. Global Yatırım Holding'e bağlı Global Liman İşletmeleri, 1.8 milyon yolcunun kullandığı Barcelona limanını işleten ortaklıktaki payını yüzde 50'den yüzde 62'ye yükseltecek.

Beko, Barcelona’nın 3. büyük sponsoru oldu!

Beko, İspanyol FC Barcelona ile 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Formanın kolunda yer alacak Beko, kulubün Katar Havayolları ve Nike’tan sonra 3. büyük sponsoru oldu.

Barcelona’nın yeni sponsoru Beko oldu!

İspanya’nın dünyaca ünlü kulübü Barcelona’nın yeni sponsoru Beko oldu. Koç Holding’in uluslararası markası Beko’nun logosu, Barcelona’nın yeni formalarının sol kolunda ve antrenman kitlerinin üzerinde yer alacak.

Beko, dünya devi Barcelona'ya sponsor oluyor!

Barcelona Kulübü, Beko ile olan sponsorluk anlaşmasını Twitter üzerinden duyurdu. Kulüp, 'Türk beyaz eşya ve tüketici elektroniği markası Beko Barcelona'nın yeni sponsoru. Resmi imzalar bugün atılacak' açıklamasını yaptı.

Mini Point Kurtköy teslim tarihi!

Anadolum İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Mini Point Kurtköy teslim tarihi bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Mini Point fiyatları 135 bin TL ' den başlangıç gösteriyor...

Anadolum İnşaat Mini Point fiyat listesi!

Anadolum İnşaat Mini Point fiyat listesi kapsamında yer alan daire seçeneklerinden 1 oda 1 salonların fiyatları 135 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Barcelona Meeting Point Haberi

Barcelona Meeting Point

Soyak, Avrupa'nın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan Barcelona Meeting Point'in katılımcı firmaları arasında yer aldı. Soyak Genel Müdürü Emre Çamlıbel, fuar kapsamında düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılarak Türk konut sektörünü değerlendirdi.

6 - 8 Kasım tarihleri arasında İspanya'nın Barcelona kentinde gerçekleştirilen Barcelona Meeting Point'in, bu yıl on birincisi gerçekleştirildi. Gayrimenkul sektöründen çok sayıda profesyoneli bir araya getiren organizasyonda konuşan Soyak Genel Müdürü Emre Çamlıbel, Türkiye'deki konut açığı konusuna değindi. Konut açığının 600.000 gibi yüksek bir rakam olduğunu ve ihtiyaç sahiplerinin yalnızca % 20'sinin konut alabilecek mali güce sahip olduğunu belirten Çamlıbel, konut talebinin karşılanmasında özel sektörün de aktif rol alması gerektiğini dile getirdi. Emre Çamlıbel, orta ve...