24 / 04 / 2024

Barclays bankası ingiltere

Barclays bankası ingiltere

İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye göre, Barclays' in yeniden yapılandırma kapsamında ülkedeki toplam şubelerinin yaklaşık dörtte birini kapatacağı, yatırım bankacılığı kısmında ise istihdam kesintisine gidileceği açıklandı...

Barclays, Türkiye’nin döviz rezervi artışının devamını bekliyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in kısa süre önce yayımladığı Türkiye ekonomisine ilişkin yıllık analizden sonra Barclays de gelişmekte olan piyasalar araştırma raporunda, Merkez Bankası'nın döviz rezervlerindeki artışın sürmesini beklendiğini paylaştı.

İngiltere Merkez Bankası üst üste 13. kez faiz artırdı!

İngiltere Merkez Bankası (BoE), politika faizini 50 baz puan artırarak yüzde 4,50'den yüzde 5'e yükseltti ve böylece üst üste 13. kez faiz artırmış oldu.

İngiltere Merkez Bankası umutlarını düşen enflasyona bağladı

Yüksek enflasyon geliyor. Ancak para politikası yapıcılar bunu kontrol altında tutmaya kararlı. İngiltere Merkez Bankası umutlarını düşen enflasyona ve ücret artışını kolaylaştırmaya bağladı

İngiltere Merkez Bankası politika faizini 4,50'ye çıkardı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere Merkez Bankası (BoE), politika faizini yüzde 4,25'ten yüzde 4,50'ye çıkardı.

Küresel piyasalar karışık seyrediyor! Gözler İngiltere Merkez Bankası'nın kararında!

Küresel piyasalar, dünyada resesyon endişelerinin tekrar gündem olmasıyla karışık bir seyir izlerken, bugün gözler İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) para politikası kararlarına döndü.

Son dakika! İngiltere Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!

Piyasaların heyecanla beklediği piyasalar için ikinci kritik karar olan İngiltere Merkez Bankası faiz kararını açıkladı.

İngiltere Merkez Bankası'ndan son 33 yılın en yüksek faiz artırımı!

İngiltere Merkez Bankası, faiz oranlarını 75 baz puan artırarak yüzde 3'e yükseltti.

Sterlin dibi görünce, İngiltere Merkez Bankası'dan flaş açıklama gecikmedi!

İngilterre'de enflasyon 40 yılın zirvesine yerleşti. Sterlin dibin de dibini gördü. Sterlin'de tarihi çöküşün yaşanması ile İngiltere Merkez Bankası'dan açıklama geldi.

İngiltere Merkez Bankası'ndan kritik karar! Son 14 yılın en yüksek seviyesi

İngiltere Merkez Bankası (BoE), politika faizini 50 baz puan artırarak % 2, 25 ile son 14 senenin en yüksek seviyesine çıkarma kararında kaldı. İşte detaylar…

İngiltere'nin dev bankasından dolar iddiası! Dolar 16 TL olacak!

Dolar önce düşecek, sonra patlayacak! Ünlü İngiliz bankası doların 16 liraya çıkacağı tarihi net olarak açıkladı ve tarih verdi

İngiltere Merkez Bankası'ndan Bitcoin uyarısı!

İngiltere Merkez Bankası,sürekli hareketli günler yaşayan Bitcoin'e yönelik yatırımcıları uyardı.

İngiltere Merkez Bankası politika faizini rekor düşük seviyede bıraktı!

İngiltere Merkez Bankası (BOE), yüzde 0,1 seviyesinde olan politika faizinde ve 745 milyar sterlin seviyesindeki tahvil alım programında değişikliğe gitmedi.

İngiltere Merkez Bankası politika faizini sabit tuttu!

İngiltere Merkez Bankası politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0,1 seviyesinde bırakıldığını bildirdi.

Barclays bankası ingiltere Haberi

Barclays bankası ingiltere


İngiltere'nin en büyük bankaları arasında yer alan Barclays'in, ülkedeki banka şubelerinin yaklaşık dörtte birini kapatma kararı aldığı bildirildi​.


İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye göre, Barclays'in yeniden yapılandırma kapsamında ülkedeki toplam şubelerinin yaklaşık dörtte birini kapatacağı, yatırım bankacılığı kısmında ise istihdam kesintisine gidileceği açıklandı.


İlk etapta bankanın yaklaşık 400 şubesinin kapatılacağı, bankanın, ülkenin indirimli ürünler satan Asda marketlerinde daha küçük birimler kurarak bankacılık hizmetlerini sürdüreceği ifade edildi. Banka geçen yıl açıklanan 3700 kişilik işten çıkarma planına ek olarak küçülme planını uygulayacağı dile getirildi.


Barclays'in üst yöneticisi Antony Jenkins'in önünüzdeki ay bankanın beş yıllık finansal hedeflerini açıklaması bekleniyor. Jenkins'in, bankanın düşük karlılığını artırmayı amaçladığı vurgulanıyor.


Hafta başında İngiltere'nin büyük bankaları arasında yer alan Lloyds Banking Group da bir açıklama yaparak, 2011'de yapılan plan kapsamında yaklaşık 1080...