26 / 04 / 2024

BAREM

BAREM

Mobil cihaz kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte iş dünyasının yeni trendi mobil çalışma oldu. Bir yandan işverene sağladığı tasarruf olanağı, diğer yandan mesainin 7/24’e kadar genişlemesi nedeniyle artıları ve eksileri sıklıkla tartışılıyor.

İstanbul AVM'leri ayda 1.4 milyon kez ziyaret ediliyor!

Sayıları hızla artan alışveriş merkezleri, alışverişin yanında bir yaşam merkezine dönüşmüş durumda. AVM’lerde artık her yaş grubuna hitap eden eğlence alanları, tercihlerde ilk sıralarda yer alıyor.

Perakende sektöründe doğru fiyat imajı fiyattan daha önemli!

Fiyatlandırma stratejilerinde dünyanın lider danışmanlık firması olarak gösterilen Simon-Kucher & Partners, Türkiye perakende sektöründe fiyat imajı ve alışveriş alışkanlıklarını değerlendiren bir çalışma gerçekleştirdi.

Türkiye'nin en umutlu insanları Ankara'da!

Araştırma şirketi BAREM “Sizin için 2015 yılı 2014’e göre daha iyi mi yoksa daha kötü mü geçecek?” diye sordu. Türkiye'de elde edilen sonuçlar çarpıcı...

İSDEMİR, HATEKS, MEGAP, Barem!.. Deprem bölgesindeki şirketlerden KAP’a peş peşe açıklama geldi!

Kahramanmaraş depremleri sonrasında bölgede faaliyet gösteren şirketler, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) peş peşe açıklama yaptı. Deprem nedeniyle üretime ara verdiğini bildiren İsdemir’in ardından Hateks kademeli üretime başlayacağını duyururken, Barem Ambalaj ve Mega Polietilen ise üretime ye

Barem Ambalaj'dan yatırım hamlesi, kendi hammaddesini ve enerjisini üretecek

İzmir'de 1999 yılında küçük bir atölyede üretime başlayan Barem Ambalaj, 3 fabrikada 800 kişiyle yaptığı üretimi stratejik bir yatırım hamlesiyle büyütmeyi hedefliyor.

Çiftçinin gözü kulağı Tarım Kredi Kooperatifi'nde

Üretici hasadı başlayan yerli bademde barem fiyatın açıklanmasını beklerken fiyatın düşük tutulması için ithal ve kaçak yola giren bayat bademden şikayet etti.

Barem Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Barem Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümrnaiye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cane Turgul ve Muhammed Yusuf Parlak ortaklığında kuruldu.

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde (BAREM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

2015'te en çok tercih edilen markalar açıklandı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve BAREM işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırma sonucuna göre, 2015 yılında alışveriş merkezlerinde (AVM) tüketicinin en çok tercih ettiği markalar açıklandı.

Türkiye Birleşmiş Milletler yatırımlarını destekliyor!

BAREM’in, global ortağı WIN/ Gallup International ile birlikte yaptığı araştırmaya göre, dünyadaki bir çok ülke BM yaptırımlarına karşı olduğu halde, diğer ülkeler ve global kamuoyu ortalaması bu yaptırımların yanında yer alıyor.

Türkiye'nin en umutlu insanları Ankara'da!

Araştırma şirketi BAREM “Sizin için 2015 yılı 2014’e göre daha iyi mi yoksa daha kötü mü geçecek?” diye sordu. Türkiye'de elde edilen sonuçlar çarpıcı...

Barçın Spor, mağaza sayısını 34'e çıkardı!

İzmir genelinde 15 mağazası bulunan Barem Spor, Çanakkale, Edremit, Bodrum, Balıkesir, Adapazarı, Sakarya, Bergama, Aydın Antalya ve son olarak İstanbul'da Akasya ÂVM'de açtığı 4. mağazası ile 34 şubeye ulaştı.

Barem Research'e göre, Türkiye depreme hazırlıksız!

Barem Research'ün araştırması, Türkiye'nin deprem hazırlığında sınıfta kaldığını ortaya koydu. Kocaeli depreminin üstünden 12 yıl geçmesine rağmen ankete katılan on kişiden yedisi bugüne kadar deprem için özel bir hazırlık yapmamış

Barem Yapı Pazarlama İnşaat Şirketi, 10 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Avcılar'da kurulan Barem Yapı Pazarlama İnşaat Şirketi, 10 milyon TL sermaye değerine sahip... Şirketin 1 milyon 250 bin TLsi Ahmet Bağdata, 1 milyon 250 bin TLsi Ceylan Civeleke,  milyon 750 bin TLsi Murat Cemil Sarıcaya, 3 milyon 750 bin TLsi ise Mustaf

Şimdi 'Kelepir' zamanı

Barem Marketler Zinciri, indirimli mağazacılık kulvarında Kelepir markasıyla hızlanacak. Şirketin hedefi, 2009'da 50, 2013'te 500 mağazaya ulaşmak..

BAREM Haberi

BAREM

Mobil cihaz kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte iş dünyasının yeni trendi mobil çalışma oldu. Bir yandan işverene sağladığı tasarruf olanağı, diğer yandan mesainin 7/24’e kadar genişlemesi nedeniyle artıları ve eksileri sıklıkla tartışılıyor. BAREM’in, çeşitli kademelerden yöneticilerle yaptığı araştırmaya göre ayda ortalama 4 gün mobil çalışan yöneticilerin yalnızca beşte birinin aklına mobil çalışma denince özgürlük geliyor.

Son yıllarda mobil cihazların artması ve internete bağlanılabilecek alanların çoğalmasıyla mobil çalışma, yani iş saatlerinde işyeri dışında çalışma, popüler hale geldi. Kafeler laptoplarıyla çalışan, yollar laptop taşıyan, ulaşım araçları tabletinden iş maillerini kontrol eden ve cep telefonuyla iş konuşan insanlarla dolu. Bu durum, Türkiye’de iş hayatının bir bölümünün mobile uyum sağladığını gösteriyor. Mobil çalışmanın; bulunulan sektöre, çalışan kişinin departman ve pozisyonuna, işin online platformdan yönetilip yönetilmemesine, entelektüel...