25 / 04 / 2024

Barış Aydın ASİAD

Barış Aydın ASİAD

ASİAD yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisiyle Kırıkkale'ye adeta çıkarma yapan ASİAD Başkanı Barış Aydın, ASO Başkanı ve Kırıkkale Valisi'ni ziyaret etti...

Veli Sarıtoprak: Yalıtım yapılmalı enerji korunmalı!

Yalıtım yapılmalı eneıji korunmalı TÜRK Sanayici ve İş adamları (TÜSİAV) aralık ayı olağan mütevelli heyet toplantısında Başkent başta olmak üzere Türkiye'deki enerji meselesi ele alındı.

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılacak!

İzmir'i Antalya'ya bağlayacak otoyol güzergahının ikinci adımı olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılacak.İzmir'i Antalya'ya bağlayacak otoyol güzergahının ikinci adımı olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Aydın-Denizli otoyolu ihalesinin ertelenmesine tepki!

Aydın – Denizli otoyolu ihalesi 9'uncu kez ertelendi. DESİAD'dan konuya ilişkin tepki gösterildi. İhale 3 Temmuz'da gerçekleştirilecek...

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Aydın'da 8. kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Aydın merkez Efeler ilçesi Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kampüsünde yer alan yurt inşaatında çalışan Doğan Mıhçı iskeleden düşerek yaşamını yitirdi.

Aydın’da imar barışına talep patlaması!

Bugün başvuru süresi dolacak olan İmar Barışı’na Aydın’da taleplerdeki yoğunluk artış göstererek sürüyor.

Aydın'da imar barışına 4 bin kişi başvurdu!

İmar Barışı başvurularının hızla geldiği Aydın Çine’de 2018 yılının Haziran ayından beri toplamda 4 bin vatandaş başvuru yaptı.

Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı, emlakçılığa soyundu!

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Jennifer Aydın ABD'deki malikanesinin kapılarını açtı!

Amerika’da oturan Türk asıllı Jennifer Aydın, 9 odalı 16 banyolu havuzlu, basketbol sahası olan malikanesinin kapılarını açtı. İşte o ev...

Aydın Aile Sağlığı Merkezi teslim töreni düzenlendi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde hayırsever işadamı Haşmet Akkuş, Ege mahallesinde babası ve kardeşi adına yaptırdığı aile sağlığı merkezi, cami, taziye evi ve kuran kursundan oluşan kompleksin teslimi için tören düzenlendi. 

Nevzat Aydın, gayrimenkul sektörüne adım attı!

Yemeksepeti’ni 589 milyon dolara Alman Delivery Hero’ya satan Nevzat Aydın, Kopernik Gayrimenkul adında şirket kurarak gayrimenkul sektörüne adım attı...

Barış Aydın ASİAD Haberi

Barış Aydın ASİAD


ASİAD yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisiyle Kırıkkale'ye adeta çıkarma yapan ASİAD Başkanı Barış Aydın. Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ve Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ı makamında ziyaret ederek, Kırıkkale İçin yapılabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulundu. 


Ankara'nın artık doğu ve batıya doğru çok hızlı büyüdüğünü, bu büyümenin Kırıkkale'ye de kazandırdığını ifade eden Barış Aydın. "Kırıkkale sadece 72 kilometre doğumuzda bulunan kardeş ilimiz. Ankara'da ki büyüme dolayısıyla Kırıkkale'yi de etkiliyor. Biz 40'a yakın sektörü temsil eden güçlü bir STK olarak 1 güçleri birleştirme, bölge kalkınması için somut adımlar atmak istiyoruz" dedi. 

Barış Aydın, her iki il arasındaki coğrafi birleşmenin Ankaralı sanayici ve işadamları tarafından iyi okunması gerektiğini kaydederek. "Anadolu'ya yatırım yaparak, geleceğin yeni Türkiye'sine katkıda bulunmak isteyen...