26 / 04 / 2024

Barış Aydın kim

Barış Aydın kim

BA Grup isimli şirketiyle de inşaat sektörüne faaliyet gösteren Barış Aydın, AKP'den Ankara Milletvekili Adayı oldu. Peki, Barış Aydın kimdir? Barış Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Barış Aydın...

Ankara en önemli yatırım merkezlerinden biri olacak!

Barışkent Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, Ankara'nın önemli bir yatırım merkezi olacağını belirterek, "Burası iş dünyasının yeni yıldızı. Yatırımını başkente yapanlar kazanacak" dedi..

Türkiye’de şehircilik devrimi yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’yle bir araya gelen Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın “Ülkeler şehirlerle büyüyor, şehirlerin kalkınmasıyla ülkeler de kalkınıyor” dedi.

Barış Aydın: Ankara, büyüyen Türkiye'nin en avantajlı kenti!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, sahibi olduğu inşaat firmalarıyla gayrimenkul alanında projeler gerçekleştiriyor. Aydın, başkentin Anadolu'ya katkı sağlayan bir merkez konumunda olduğunu vurguluyor.

Barış Aydın: Mamak’ın çehresi değişiyor!

Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın “Mamak, 5 yıl içinde Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olacak” dedi. Aydın 'Barış Aydın: Mamak’ın çehresi değişiyor' dedi.

Barış Aydın: Yatırımcıya en fazla Ankara kazandıracak!

Döviz ve borsadaki iniş çıkışlar, düşük oranlı faizler,toz duman görünümdeki küresel piyasalar; orta vadede üretim, hizmet sektörü, AR-GE ve gayrimenkul yatırımlarının yıldızının parlayacağının habercisi.

Barış Aydın: Şehirler büyüyor, sınırlar kalkıyor!

Marmara’da İstanbul, İzmit, Sakarya, Bursa, Trakya; Ege’de İzmir, Manisa’da olduğu gibi Ankara da Kırıkkale, hatta Eskişehir ile hızla birleşiyor. Barışkent ve BA Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın 'Şehirler büyüyor, sınırlar kalkıyor' dedi.

Barış Aydın: Başkent üniversitelileri keşfetmeli!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, Başkent’te iş dünyasının öncelikli konularından birinin her biri ülke standartlarının üzerinde eğitim alan, "hazine" gibi değerli çok sayıda üniversiteli genci keşfetmek olduğunu kaydetti.

Barış Aydın: Bankalar kentsel dönüşümü düşük faizle desteklemeli!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Barış Aydın, Türkiye ' de öncelikli olarak 125 bin lira ile 300 bin lira arasındaki konutların üretilmesi gerektiğini belirterek, bankalar kentsel dönüşümü düşük faizle desteklemeli dedi...

Barış Aydın: Bahçelievler'de semt sakinlerinin istemediği hiçbir proje uygulanmayacak!

Barış Aydın " Çankaya halkı, Başkentin göbeğinde oturup da sürekli mazeret üreten belediye yüzünden herhangi bir belde kadar bile hizmet görmemeyi hak etmiyor " dedi.

Barış Aydın: Yeni bir Çankaya tasarladık!

Ak Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, projelerini tanıttığı toplantıda, "Değişime izin ver sloganı ile yola çıktık. Hayallerinize hayat vermek için sizler için yeni bir Çankaya tasarladık" dedi.

Barış Aydın’dan Çankayalılar'a arsalarınızı satmayın uyarısı!

Barış Aydın: “ Türkiye'nin en önemli ilçesinin 5'te birlik bir alana sıkışması kabul edilemez. Arazisi olan Çankayalılar'a özellikle ( arsanızı satmayın ) diyorum " dedi...

Barış Aydın: Ankara'nın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

İNŞAAT Müteahhitleri Konfederasyonu ( İMKON ) Genel Başkan Yardımcısı Barış Aydın, tüm bölgelerinin değerlenmesi gerektiğini söyledi. Aydın, ' Ankara'nın kentsel dönüşüme ihtiyacı var ' dedi...

Barış Aydın: Çankaya’da bulunan iş yerleri istihdama katkı sağlıyor!

Yerleşik 900 bin, gündüz yaklaşık 2 milyon civarında nüfusu ile Başkent'te istihdam ve ticaretin kalbinin attığı Çankaya'da kronikleşen sorunların iş dünyasını da olumsuz etkilediği bildirildi...

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Aydın’da imar barışına talep patlaması!

Bugün başvuru süresi dolacak olan İmar Barışı’na Aydın’da taleplerdeki yoğunluk artış göstererek sürüyor.

Aydın'da imar barışına 4 bin kişi başvurdu!

İmar Barışı başvurularının hızla geldiği Aydın Çine’de 2018 yılının Haziran ayından beri toplamda 4 bin vatandaş başvuru yaptı.

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

İmar barışı devletin vatandaşla barışmasını sağlayacak!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve ’İmar Barışı’ diye komuoyunda duyurulan yasa ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Barış Aydın'a İMKOM'dan sıcak karşılama!

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’da organize edilen toplantıya katıldı.

Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanı Barış Aydın, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandumu değerlendirdi.

Barış Aydın: Faiz indiriminin önü açıldı!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın BDDK’nın karşılık oranlarını düşüren düzenlemesini, banka kredileri ve faiz indirimlerinin önünü açacak önemli bir gelişme olarak nitelendirdi.

Barış Aydın: Yatırımcının güveni artırılmalı!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, devlete nüfuz etmiş FETÖ unsurlarını temizleme sürecine kararlılıkla devam ederken, devlet ve özel sektör olarak daha fazla çalışarak milli ekonomiyi “şahlandırmak” gerektiğini bildirdi.

Barış Aydın'dan 15 Temmuz darbe girişimi açıklaması!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, darbe girişiminin arkasında, son 14 yıldaki kalkınma ve büyüme performansı ile bir küresel güç haline gelen Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü çekemeyen emperyal odakların bulunduğunu söyledi.

Barış Aydın kim Haberi

Barış Aydın kim

Barış Aydın kimdir?

Barış Aydın, 1975 yılında işçi anne ve babanın 6 çocuğundan biri olarak Ankara’nın Mamak semtinde dünyaya geldi. Eğitim ve iş yaşamını birlikte sürdüren Aydın, ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da, yükseköğrenimini ise Amerika Birleşik Devletleri Preston Üniversitesi İş Yönetimi bölümünde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini ekonomi ve varlık konusunda yapan Aydın, halen ABD York Üniversitesi’nde Doktor of Business Administration (DBA) Management programına devam ediyor.


Barış Aydın, çok sayıda sektördeki başarılarla dolu iş deneyimine gayrimenkul sektöründe devam etme kararı aldı. 2004 yılında Barışkent Yatırım Projeleri firmasını hayata geçiren Aydın, ülkemizde “Küresel İlkeler Sözleşmesi”ne imza atan ikinci gayrimenkul firması oldu. 2010 yılında kurduğu BA Grup isimli ikinci şirketiyle de inşaat sektörüne adım atan Barış Aydın, Ankara ve İstanbul’da konusunda uzman iş...