24 / 04 / 2024

Barış Aydın projeleri

Barış Aydın projeleri

AK PAK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış "Aydın Kızılay-Sakarya Meydanı projemiz ile mevcut belediye binasını kaldırarak sahip olacağımız alana park düzenlemeleri ile bir meydan oluşturacağız" dedi

Barış Aydın: Yeni bir Çankaya tasarladık!

Ak Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, projelerini tanıttığı toplantıda, "Değişime izin ver sloganı ile yola çıktık. Hayallerinize hayat vermek için sizler için yeni bir Çankaya tasarladık" dedi.

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Aydın'ın o ilçesinde yaşayanlar dikkat! Beklenen tarih belli oldu!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projeleri için start verdi. İşte detaylar...

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Aydın’da imar barışına talep patlaması!

Bugün başvuru süresi dolacak olan İmar Barışı’na Aydın’da taleplerdeki yoğunluk artış göstererek sürüyor.

Aydın'da imar barışına 4 bin kişi başvurdu!

İmar Barışı başvurularının hızla geldiği Aydın Çine’de 2018 yılının Haziran ayından beri toplamda 4 bin vatandaş başvuru yaptı.

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

İmar barışı devletin vatandaşla barışmasını sağlayacak!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve ’İmar Barışı’ diye komuoyunda duyurulan yasa ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Barış Aydın'a İMKOM'dan sıcak karşılama!

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’da organize edilen toplantıya katıldı.

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanı Barış Aydın, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandumu değerlendirdi.

Aydın İncirliova projeleri görücüye çıktı!

İncirliova Belediye Hürriyet'te yapımı gerçekleştirilecek olan çok amaçlı sosyal tesis ile Park İncirliova 3. Etap çalışmaları için hazırlanan 20 proje Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda sergilendi.

Aydın'ın mega projeleri hızlanıyor!

ADÜ’nün ek binasının temelini atan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temelini atma, hızlı tren ve şehir hastanesi yatırımlarının sözünü verdi.

Barış Aydın projeleri Haberi

Barış Aydın projeleri


AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın "Kızılay-Sakarya Meydanı projemiz ile mevcut belediye binasını kaldırarak sahip olacağımız alana park düzenlemeleri ile bir meydan oluşturacağız. Yer altına yapacağımız 2 bin 300 araçlık otopark ile de hem Kızılay'da yaşanan park sorununu çözecek hem de trafiğin rahatlamasını sağlayacağız. Kaldırdığımız Belediye binamızı başka bir yerde yeşil bina sertifikalı olarak tesis edeceğiz."...