27 / 04 / 2024

Barış Dumankaya

Barış Dumankaya

Eylül ayında İstanbul Avrupa yakasındaki projeleri için “Fifti Fifti” kampanyasını başlatarak tüketicileri cezbedici seçenekler sunan Dumankaya İnşaat, ekim ayının ikinci haftası bu defa Anadolu yakasında iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı

Dumankaya Ritim İstanbul'da sıfır faiz kampanyası!

Dumankaya’nın İstanbul’un yeni yaşam merkezi Maltepe’de hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesinde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim seçenekleri sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Dumankaya'da 'Fifti- Fifti' yoğunluğu!

Dumankaya'nın başlattığı satın alma modeli 'Fifti- Fifti', daire sahibi olmak isteyenlerin büyük ilgisini gördü. Barış Dumankaya, "Ödeme ve finansman sistemleri açısından bir değişimin eşiğindeyiz" dedi

Yabancılar yüksekten döviz bozdurup, düşükten daire alıyorlar!

Dubai Cityscape Fuarı'nda Yabancı yatırımcının ilgisinden memnun olduklarını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projelerde satışların yüzde 30'unu yabancıya yaptıklarına dikkat çekti.

‘Döviz daha da artacak’ beklentisi konuta olan talebi de aşağı çekiyor!

Dumankaya İnşaat Üst Yöneticisi Barış Dumankaya, inşaat sektöründe tüketici güven endeksinin önemli olduğunu belirterek, “Dövizdeki artış beklentisi tüketicinin talebini ya erteliyor, ya azaltıyor.” dedi.

Dumankaya İnşaat 2014'ün süper markaları arasında yer aldı!

DUMANKAYA İnşaat, Superbrand Türkiye tarafından düzenlenen tercih ve beğenilerine göre belirlenen farklı sektörlerdeki 2014 yılının süper markaları organizasyonunda 2014 yılının süper markaları arasında yer aldı.

Barış Dumankaya'dan FED faiz kararı görüşü!

Fed’in 2006’dan bu yana gerçekleştireceği ilk faiz artışı konusunda sabırlı olacağını belirtmesi ile birlikte rahat bir nefes alan Türk ekonomisi küresel gelişmelere ve iç siyasete odaklanmaya devam edecek.

Barış Dumankaya: Konutta finansman modelleri çeşitlenmeli!

Bankaların artık konut projelerine girmemesi veya girme süreçlerinde çok seçici davranmaları sebebiyle inşaat şirketleri senetli satışa yöneliyor. Bu durum, inşaat sektöründe hâlihazırda var olan ödeme sistemlerinin değişmesine neden oluyor...

Barış Dumankaya: Türkiye ilgi odağı oldu!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, gelişim, istikrar ve güven dinamiklerine dayanan inşaat sektörünün, özellikle Körfez Ülkeleri'ndeki yatırımcılar için cazip bir yatırım ortamı sunduğunu söyledi.

Barış Dumankaya Haziran ayı konut satış oranlarını değerlendirdi!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, gelişim, istikrar ve güven dinamiklerine dayanan sektörün, özellikle Körfez Ülkeleri’ndeki yatırımcılar için cazip bir yatırım ortamı sunduğunu belirtti.

Yabancılara konut satışı yüzde 317 arttı!

Yurtiçinde kaybettikleri satışları yurtdışından müşterilerle dengelediklerini belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, "2013 ve 2014'ün ilk 4 aylarını karşılaştırdığımızda satışlarımız yüzde 317 arttı." dedi...

Barış Dumankaya: Yatırımcının sektöre güveni tam!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, son dönemde yaşananlara rağmen gayrimenkulün yabancı yatırımcının gözünde ön plana çıktığını söyledi. Yatırımcının inşaat sektörüne güveni tam...

Barış Dumankaya: Yatırımcılar inşaat sektörüne güveniyor yatırıma devam ediyor!

Barış Dumankaya, para piyasalarında yaşanan gelişmelere rağmen inşaat şirketlerinin projelerine zam yapmaması yerli yatırımcıları kârlarını realize ederek gayrimenkul sektörüne yatırım yapmaya yöneltti. Yatırımcılar inşaat sektörüne güveniyor...

Barış Dumankaya: 2014'te 500 milyon liralık yatırım yapacağız!

Barış Dumankaya 2014'te 500 milyon liralık yatırım gerçekleştireceklerini söyledi Bir yandan proje teslimi yapan, bir yandan inşaatı devam eden projeleri bulunan Dumankaya inşaat bir diğer yandan da yeni konut projelerine odaklandı...

Barış Dumankaya: Mütekabiliyet yasası inşaat sektörünün önünü açtı!

Yabancılara konut satışının önündeki engellerin kalkması ile birlikte, Dumankaya İnşaat projelerindeki yabancıya satış rakamları, toplam satış rakamları içerisinde önemli bir paya sahip oldu. Mütekabiliyet yasası ile inşaat sektörünün önü açıldı...

Dumankaya'dan ev alanlar için 2 senaryo!

FETÖ’ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Dumankaya İnşaat’ın sahibi ve ortakları Halit Dumankaya, Necla Dumankaya, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya’nın tüm mal varlıklarına el konulduğu belirtildi.

Konuta talep devam edecek!

2016 yılında gayrimenkul sektörünü etkileyen dinamikleri değerlendiren Barış Dumankaya, kentsel dönüşüm ve yabancılara satışın gayrimenkul sektörünün canlı olmasındaki başlıca faktörler olduğuna dikkat çekti.

Yeni düzenleme ile tasarruf yaparak ev sahibi olunabilecek!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, ilk kez konut alacaklara özel verilecek devlet desteğinin yürürlüğe girmesiyle birlikte uzun vadede piyasaya canlılık geleceğinin altını çizdi.

Dumankaya'da 'Fifti- Fifti' yoğunluğu!

Dumankaya'nın başlattığı satın alma modeli 'Fifti- Fifti', daire sahibi olmak isteyenlerin büyük ilgisini gördü. Barış Dumankaya, "Ödeme ve finansman sistemleri açısından bir değişimin eşiğindeyiz" dedi

Dumankaya'nın fifti fifti modeli büyük ilgi gördü!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık" dedi

Dumankaya'nın fifti- fifti kampanyası ilgi görüyor!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık.

Cityscape Fuarı'nda Dumankaya standını 2 bin kişi ziyaret etti!

CİTYSCAPE 2015 Dubai fuarında Türkiye'yi temsil eden Dumankaya İnşaat standını 2 bin kişi ziyaret ederken, Barış Dumankaya," Temaslarımız, yatırım olarak geri dönecek" dedi.

Dumankaya İnşaat 100 konuttan 30'unu yabancıya satacak!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kumlu Başkanvekili Barış Dumankaya, "Bu sene sattığımız konut sayısı 1000'i geçecek. Bunların yüzde 30'unu yabancıya satmış olacağız" dedi.

Dumankaya İnşaat'ın yeni finansman modeli sektörde bir ilk!

DUMANKAYA İnşaat, yeni finansman modeli "Fifti-Fifti" ile sektörde bir ilke daha imza atıyor. Dumankaya İnşaat Başkan Vekili Barış Dumankaya model ile konut sektöründeki satın alma süreçlerine yepyeni bir boyut kazandıracaklarının altını çizdi.

Dumankaya bu yıl en az 1000 konut satacak!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, fuardaki talebin de etkisiyle geçen yıl 800 civarında olan konut satış rakamının bu yıl en az 1000 olacağını söyledi.

Barış Dumankaya: Cityscape'teki başarımız her sene artıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında projelerini görücüye çıkardı.

Yabancılar yüksekten döviz bozdurup, düşükten daire alıyorlar!

Dubai Cityscape Fuarı'nda Yabancı yatırımcının ilgisinden memnun olduklarını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projelerde satışların yüzde 30'unu yabancıya yaptıklarına dikkat çekti.

Doların yükselmesi yabancı gayrimenkul yatırımcılarını nasıl etkiliyor?

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, ülkedeki terör olaylarının yanı sıra doların daha da yükseleceği beklentisiyle yabancıların konut talebinde bir duraklama beklediklerini belirtti.

Barış Dumankaya Haberi

Barış Dumankaya

Dumankaya’nın Maltepe'deki Ritim İstanbul projesinde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajı sunuyor. Kampanyanın geçerli olduğu bir diğer proje de Sancaktepe'de inşa edilen Dumankaya Mozaik...


Sıfır Zahmetli kampanya kapsamında Ritim İstanbul'da yer alan rezidansların güncel fiyatları ise şöyle: ( Ekim 2015 - TL)


1+0: 345 bin (43 metrekare)


1+1: 466 bin (61 metrekare)


2+1: 666 bin (101 metrekare)


Yüksek katlı ( Kadıköy ve adalara hakim) 1+0 tipi rezidans için ödeme seçenekleri:


1.seçenek: Liste fiyatı: 345 bin - Peşin ödemede yüzde 12 indirim: 303.600 lira


2.seçenek: Yüzde 20 peşinat ile ( 69 bin lira) 60 ay sıfır faizli vade: 3.738 lira ( Yüzde 15 ara ödeme - 2016'da: 51.750 lira)


3.seçenek: Yüzde 50 peşin - 24 ay sıfır faizli vade: 172.500 lira peşinat -...