26 / 04 / 2024

Barış Murat Yağcı evi

Barış Murat Yağcı evi

Oyuncu Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşadığı iddialarını yalanladı. Ancak ikilinin birlikte ev kiraladığı iddia edildi...

BofA, Erdemir için açıkladığı hedef fiyatı yükseltti!

Bank of America, Erdemir için 29 Şubat'ta yayınladığı ve Erdemir yönetiminin itiraz ettiği raporda değişiklik yaptı. Hedef fiyatı 28 lira yukarıya çekti. Ekonomist Barış Soydan yaşanan olaylar üzerine sosyal medya hesabından, “Kusura bakmasınlar ama bu kadarı terbiyesizlik” dedi.

Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı çağrısı: Ranta değil, doğayla barışık yaşamaya uygun alanlar seçilmeli!

Antalya Şehir Plancıları Odası yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıl dönümünde, benzer felaketlerin tekrar yaşanmaması için acil önlemlerin alınması çağrısı yaptı.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Inexgroup Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inexgroup Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Murat Smajovıc tarafından kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

Mrd Lojistik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrd Lojistik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Dağcı tarafından kuruldu.

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Gümrükçü Çetiner ve Volkan Yağcı ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Şerif Barış'tan çarpıcı Marmara depremi açıklaması: Küçük depremler büyük depremi engellemez! 

Kocaeli Üniversitesi'nden deprem uzmanı Prof. Dr. Şerif Barış, Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve en çok merak edilen soruları yanıtladı. 

İzmir Urla'da 4 arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

İzmir İli Urla Belediye Başkanlığı, Urla Yağcılar Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Ma Kurumsal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Kurumsal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem İkto ve Murat Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Karadeniz Profil İnşaat Otomotiv Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Karadeniz Profil İnşaat Otomotiv Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Birol Yağcı tarafından kuruldu.

Barış Murat Yağcı evi Haberi

Barış Murat Yağcı evi

'Survivor 2020' performansları ile dikkat çeken, yarışma sonrası da magazin gündemine de oturan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Milliyet'te yer alan habere göre, sık sık birlikte görüntülenen ikilinin, Beşiktaş'ta yaşamak için Beşiktaş’ta ev kiraladığı iddia edildi.

7 BİN TL EV KİRASI! 

Nisa ve Barış'ın, kendi zevklerine göre döşediği evin kirasının ise 7 bin lira olduğu öne sürüldü.

BARIŞ: SEVGİLİM YOK 

29 yaşındaki oyuncu, hakkında çıkan aşk haberleri hakkında geçtiğimiz haftalarda ilk defa konuşmuş ve şunları söylemişti: "Biriyle görüntülenemiyorsam sevgilim yok demektir”. Böyle bir şeyin PR'a dökülmesi kadar mantıksız bir yaklaşım olamaz. Şu an iş odaklı olduğum için zaten bir kız arkadaşım yok. Olursa zamanla o da ortaya çıkar."

Galataport'un inşaatına 'Survivor'...