24 / 04 / 2024

Barratt London 2017

Barratt London 2017

İngiltere’de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Barratt London, Londra’daki emlak projelerini tanıtacak. Tanıtım, 19 Haziran'a kadar devam edecek.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Yurt dışında konut sahibi olmak neden önemli?

Barratt London Uluslararası Satış Direktörü Stuart Leslie ve Uluslararası Satış Müdürü Asel Talipova İngiltere'de ‘Cinderella’ bölgelerine odaklanan Türk yatırımcıların nereleri tercih ettiğini ve Londra’da yatırım fırsatlarını anlattı. İşte o röportaj...

Barratt London emlak projelerini tanıtıyor!

İngiltere’de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Barratt London, Londra’daki emlak projelerini tanıtacak. Tanıtım, 19 Haziran'a kadar devam edecek.

Lombard Wharf Londra Projesi 25-26 Mart'ta İstanbul'da tanıtılacak!

Barratt London ve OXO Investments tarafından 25-26 Mart tarihlerinde Zorlu Center, Raffles İstanbul'da yapılacak lansmana Londra'da yatırım yapmak isteyenler katılabilecek.

Trabzon Botanik 2017 sonunda tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çamoba’da 103 dönüm alanda yapım çalışmaları hızla devam eden Trabzon Botanik’in 2017 yılı sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Kocaeli Bureau Hilton Hotel 2017'de açılacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yaptırılan Bureau projesinin içinde yer alan otel projesi için Hilton, otel zincirinin en lüks markası olan Tree By Hilton’u verdi. 2017 yılında açılacak olan otel Kocaeli’nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

Pendik Atlantik Life teslimleri 2017'de yapılacak!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimlerin 2017 yılının başında gerçekleşmesi planlanıyor. Atlantik Yapı imzası taşıyan proje konum olarak İstanbul Pendik'te yer alıyor.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler Mart 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Ataşehir ilçesinde hayata geçirilen My Newwork projesinde ofis teslimlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor.

İstanbul'un yeni otogarları 2017'de devreye girecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını söyledi. 2016, 2017 gibi tamamlanması hedeflenen otogarlar, 2017 gibi de devreye girecek.

Malatya Arena Stadı 2017'de teslim edilecek!

Malatya Arena için yeni ihale süreci başlatıldı.Statta çalışmalar tamamen dururken, şantiyede sadece güvenlik görevlisinin bulunduğu belirtildi. Malatya Arena Stadı’nın teslim edilme tarihinin de 2017 olarak değiştirildiği öğrenildi.

Çorlu Hükümet Konağı 2017'de açılacak!

Çorlu'da Alipaşa Mahallesi Taşkent Caddesi üzerinde yapımına başlanan yeni hükümet konağının inşaatı sürüyor. Mart ayında Detay İnşaat tarafından yapımına başlanan Çorlu Hükümet Konağı'nın 2017'de açılması planlanıyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde teslimler Ağustos 2017'de!

Mayra ve Tanışlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Ağaoğlu My Newwork projesinde teslimler 2017'de!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ofis alanları 106 ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İstanbul Ataşehir'de yükselen My Newwork'te teslimlerin Mart 2017'de yapılması planlanıyor.

Barratt London 2017 Haberi

Barratt London 2017

Londra merkezli OXO Investments , İngiltere’nin gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Barratt London, Etiler Akmerkez AVM de, Londra’daki emlak projelerini tanıtacağı, yatırım, emlak piyasası, alım-satım işlemleri ile ilgili bilgileri paylaşacağı VIP sunum ve tanıtım davetini Ayla Toprak Zengin ve eşi Ömer Zengin’in evsahipliğinde gerçekleştirdi.


Londra emlak tanıtım günleri 8 Mayıs'ta başladı ve 19 Haziran günü ne kadar devam edecek. Sunumu yapılacak olan projeler arasında 360 bin Sterlinden başlayan yeni potansiyel yatırım projelerinden, Londra'nın en gözde semtlerindeki rezidanslara kadar birçok alternatif bulunuyor. 


Tanıtım günleri etkinliğinde yapılacak daire rezervasyonları için özel promosyonlar sunulacak. Barratt London, Londra’da her yıl 2000 in üzerinde yeni ev sunarak, 30 yılı aşan tecrübesiyle pazarda lider bir konut geliştiricisidir. Barratt London, 2009 dan beri her sene kalite ve hizmet...