19 / 04 / 2024

Bartın 2015 projeleri

Bartın 2015 projeleri

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.

Bartın'da alternatif su hattı çalışmaları sürüyor!

Ulupınar'dan gelen suya alternatif olarak bulunan günlük 9 bin ton suyu kente getirmek için yapılan keson kuyuların tamamlanmasının ardından 13 Mayıs'ta gerçekleşen terfi hattı ihalesi kapsamında yürütülen hat oluşturma çalışmaları aralıksız şekilde sürüy

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Cemal Akın Bartın için yeni dönem projelerini anlattı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini açıkladı. İşte,Cemal Akın'ın planladığı projeleri...

Bartın projeleri masaya yatırıldı!

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısında Bartın'da hayata geçirilmesi planlanan masaya yatırıldı.

Elazığ ve Bartın'da enerji iletim hattı projeleri için kamulaştırma!

154 kV Elazığ 2-Maden 2-Ergani Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi ve 154 kV Yeniçates-Bartın Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. İşte kararlar..

Bartın İnovasyon ve Test Merkezi'nin inşaatı Mayıs'ta bitecek!

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKKA) güdümlü projeleri kapsamında inşa edilen Bartın İnovasyon ve Test Merkezi Bartın’ın sanayisine öncülük edecek. 2015 Eylül'de başlayan çalışmalar Mayıs ayında bitirilerek faaliyetlerine başlayacak.

Bartın’da, 2015 yılında 2 bin 960 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Bartın’da 2015 yılında toplamda 2 bin 960 konut satışı yapıldı. 2015 yılında ülke genelindeki konut satış rakamı ise 1 milyon 289 bin 320 olarak gerçekleşti.

Bartın’da Kasım ayında 204 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Kasım ayında Bartın’da 204 konut satışı gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Kasım ayı Konut Satış İstatistiklerini açıkladı.

Bartın'da eylül ayında 255 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, eylül ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, Bartın’da, 2015 eylül ayında 255 konut satıldı.

Bartın'da Ağustos ayında 296 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, Ağustos ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı.Bartın’da 2015 Ağustos ayında 296 konut satışı yapıldı.

Bartın'da Ağustos'ta 296 konut satıldı!

Bartın’da 2015 Ağustos ayında 296 konut satışı yapıldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, Ağustos ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı.

Yılmaz Tunç Bartın'daki projeleri anlattı!

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.

Bartın'da Temmuz ayında 268 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre temmuz ayında Bartın’da 268 konut satışı yapıldı. Türkiye genelinde konut satışları 2015 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,5 oranında arttı.

Bartın Ulus'ta icradan 2.5 milyon TL'ye 3 arsa!

Bartın Ulus'ta bulunan 3 arsa, Ulus-Bartın İcra Dairesi tarafından 12 Ağustos 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Bartın 2015 projeleri Haberi

Bartın 2015 projeleri

Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız beldesini ziyaret etti.Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.


Ziyaretinde esnaflarla sohbet eden Milletvekili Tunç, Bartın’ın her noktasında olduğu gibi Kozcağız beldesinde de dev yatırımlara imza attıklarını belirtti.


Milletvekili Tunç, Kozcağız barajı ve Kışla barajlarının inşaatlarına geçen yıl başlamıştık ve baraj inşaatlarında kısa sürede önemli mesafeler aldık. Kozcağız’a eğitim ve sağlık alanında önemli eserler kazandırdık. 6 HEKİM kapasiteli Kozcağız Aile Sağlığı Merkezi halkımızın hizmetine sunduk. Kozcağız Ahmetler İlkokulu, Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu ve Kozcağız Yuva Anaokulu eğitim’de Kozcağız’a kazandırdığımız eserlerimiz. Kozcağız Sanayi Sitesi taşkın koruma çalışmalarını gerçekleştirdik, Kanalizasyon ve Arıtma projesini hayata geçirdik. Şimdide Kozcağız’da cadde ve sokak düzenlemeleri yapıyoruz. Kozcağız...